AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Jimke

Jimke van Ruitenbeek-Eyck

Beëdigingsdatum: 28 juni 2019

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Jimke werkt sinds april 2019 bij AK Advocaten. Zij werkte eerder een aantal jaar als advocaat bij een kantoor in Breda. De afgelopen jaren werkte Jimke bij een schaderegelingsbureau, waar zij erachter kwam dat haar hart toch in de advocatuur ligt.

Jimke is gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij staat slachtoffers van  verkeersongevallen, arbeidsongevallen, sport- en spelsituaties en medische fouten bij. Daarnaast houdt zij zich bezig met overlijdensschadezaken, wegbeheerdersaansprakelijkheid, aansprakelijkheid voor dieren en productaansprakelijkheid.

Jimke heeft een goed inlevingsvermogen en gaat voor haar klanten door het vuur.

“Onze klanten zitten door een ongeval vaak in een ontzettend ellendige situatie. Ze ervaren veel stress en verdriet. Ik zie het als mijn uitdaging om die situatie zo draaglijk mogelijk te maken door de juiste bijstand te bieden. En daarmee doel ik niet sec op de benodigde juridische bijstand, maar juist ook op die ‘out of the box’ mogelijkheden die iemand weer een stukje levensvreugde teruggeven. Als dat lukt maakt dat ons vak zo mooi!”

Opleidingen

  • Universiteit van Tilburg
  • Universiteit van Amsterdam

Verbonden aan kantoor sinds 2019

Specialisatieopleidingen

  • Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen

  • Vereniging van Letselschade Advocaten

Maatschappelijke nevenfuncties:

Publicaties:

  • Annotatie van mr. J.H.J.M. (Jimke) Eyck bij de Rechtbank Gelderland 23 januari 2019: Compensatie van schade als gevolg van rechtmatig strafvorderlijk overheidsoptreden.
  • Annotatie van mr. J.H.J.M. (Jimke) Eyck bij Rechtbank Rotterdam 3 april 2020: Werkgever niet aansprakelijk geacht voor burn-out werknemer (via PS-Updates.nl).

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Professioneel, menselijk, duidelijk en een grote steun. Laagdrempelig contact, professioneel advies en een grote steun! Bedankt!!

— Geneviève, Gennep

Een hele goede begeleiding door Jimke. Ze is duidelijk en weet waarover ze praat.

— Stefan, Venray

Geweldig geholpen door geweldige advocaat Jimke. Van A tot Z een hele goede begeleiding gehad van Jimke. Zij is buiten een fijn mens een zeer professionele advocaat die weet waar ze over praat. We zijn zeer dankbaar met haar input en hulp.

— Max, Rijswijk

Jimke was zeer betrokken advocaat en ook heel erg meelevend. Ik ben goed geholpen en de communicatie was erg goed. De zaak is goed afgehandeld en zeker aan te bevelen.

— Sandra, Ede

Goed en heel duidelijk geholpen. Zeer tevreden en voor mij echt deskundig. Toppertje!

— Roks, St. Willebrord

Contact was zeer prettig duidelijke uitleg en advies. Bij verlof werd de collega die het overnam/inviel voorgesteld. Ook deze was duidelijk met uitleg en advies.

— Klaas, Schalsum

Ik ben heel tevreden over hoe jullie mijn zaak behandeld hebt. Ik ben heel tevreden en vond het fijn en plezierige contact.

— Mienwatie, Rotterdam

Ik rekende sterk op deskundigheid en bekwaamheid, naast de gedane ervaringen op dit gebied van juridische zaken. Dit is zeker volbracht met veel tevredenheid en de behaalde resultaten. Veel succes verder toegewenst.

— Mohammed, Amsterdam

Zeer adequate en doortastende aanpak. Zeer lang elders lopend letselschadedossier (21 jaar) binnen 1,5 jaar succesvol afgerond en case kunnen sluiten.

— Ronald, Vogelenzang

Persoonlijke betrokken en toch zakelijk afgehandeld. Professionele begeleiding bij mijn letselschadezaak, welke niet alledaags was en de uitkomst niet te voorspellen. Alles is uit de kast getrokken en steeds kwamen we een stapje verder.

— Jannes, Roden

Vanaf dag 1 een zeer professionele instelling, behulpzaam, geweldige inzet en motivatie. Tevens ben ik geweldig bijgestaan en voelde mij zeer vertrouwd. Een luisterend oor was zeer welkom. Echt een aanrader!

— Mehmet, Roosendaal

Zeer tevreden klant, geholpen door advocate Jimke. Erg betrokken en deskundige advocate. Heb je een goede advocaat nodig, dan ben je bij AK Advocaten aan het juiste adres.

— Lars, Eindhoven

In 1ste instantie had ik er een hard hoofd. Iedere keer een nieuwe advocaat totdat Jimke mijn zaak overnam en zij zich met heel haar hart er in stortte. Eindelijk kwam er schot in de zaak en kon ik het na tevredenheid afsluiten. Alle pluspunten zijn voor Jimke.

— Margriet

Mw. mr. J. van Ruitenbeek-Eyck heb ik -als cliënt- ervaren als een zeer vriendelijke, betrokken en deskundige advocate, die ook complexe letselschade zaken niet uit de weg gaat. Het belang van de cliënt staat bij haar voorop, waarbij zij niet alleen de juridische kant, maar ook de fysieke en emotionele gevolgen voor een cliënt duidelijk laat meewegen. Ik heb haar gedegen analyse, plan van aanpak en heldere communicatie zeer gewaardeerd. Uiteindelijk is mijn zaak dankzij haar inzet in een voor ons beiden bevredigend resultaat afgerond. Naar aanleiding van mijn ervaring wens ik mw. van Ruitenbeek-Eyck graag een heel succesvolle verdere toekomst toe.

— E.J. de Greef

ik ben zeer goed bijgestaan

— G. Kalthof