AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Jytte

Jytte Faber

Beëdigingsdatum: 28 juli 2023

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Jytte werkt sinds september 2022 bij AK Advocaten op de sectie letselschade. Vanaf juli 2023 is zij als advocaat aan het werk op deze sectie. Na haar afstuderen aan de Radboud Universiteit in april 2023 had zij eerder al de overstap gemaakt naar juridisch medewerker. Slachtoffers en nabestaanden in het algemeen, en slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven in het bijzonder, zijn bij haar in goede handen.

“Bij letselschadezaken komen meestal grote belangen kijken. Slachtoffers hebben vaak al genoeg aan hun hoofd. Ik vind het fijn om het juridische deel van hen over te nemen en hen te helpen om een zekere afsluiting en gevoel van gerechtigheid te krijgen.”

Opleidingen:

  • Master Nederlands recht, specialisatie Burgerlijk Recht – Radboud Universiteit
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid – Radboud Universiteit

Verbonden aan kantoor sinds 2022

 

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

De uitleg in de hele procedure werd rustig, in begrijpelijke taal en vriendelijk verteld. Hierdoor begrepen we alle stappen die genomen werden. Wij voelden ons gehoord en begrepen. Professioneel en echte mensen.

— Vanessa, Hellevoetsluis

Ik ben heel prettig en begrijpelijk geholpen door deze advocaten. Dank. Ik ben als leek heel goed geholpen en wegwijs gemaakt door Suzanne en Jytte in dit hele gebeuren. Helaas is het niet gelopen zoals ik had gedacht, jammer voor mij maar jullie hebben er hard aan gewerkt. Ik zal jullie kantoor zeker aanbevelen. Mijn zeer oprechte dank aan jullie.

— Ria, Almere

Super ondanks het tegenvallende resultaat. Heb een zeer positieve ervaring alles was goed geregeld en tot in de puntjes uitgewerkt en onderbouwd.

— Dennis, Roosendaal

Ik vond het een hele fijne advocaat . Ze was erg meelevend en merkte dat ze goed haar best deed voor me. Dit gaf me veel vertrouwen als slachtoffer.

— Maud, Etten-Leur

In een woord; 'soepel'. Beide advocaten, zowel Jytte als Berkan, waren zeer behulpzaam, vriendelijk en betrokken tijdens het hele proces. Alles is erg soepel verlopen en ik vond het fijn dat alles erg duidelijk werd uitgelegd, ook de kleine zaken die van mij werden verwacht.

— Bastiaan, Amsterdam