AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Mark

Mark van der Bijl

Beëdigingsdatum: 7 februari 2020

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Mark is gespecialiseerd in het letselschaderecht en staat slachtoffers van verkeersongevallen, sport- en spelsituaties, arbeidsongevallen, medische fouten en geweldsmisdrijven bij.

Mark werkt voornamelijk voor slachtoffers. Hij vindt het belangrijk om zijn klanten te ontzorgen en met een heldere aanpak en concrete afspraken duidelijkheid te bieden.

“Door een ongeval staat iemands leven vaak op zijn kop. In deze moeilijke tijd help ik de klant om weer in de situatie te komen zoals die was voor het ongeval. Dit ziet op begeleiding bij het herstel, maar ook op het financiële aspect. Klanten moeten vaak kosten maken die zij zonder het ongeval niet zouden hebben gemaakt. Ik zorg ervoor dat zij deze kosten niet zelf hoeven te dragen.”

Opleidingen:

  • Rijksuniversiteit Groningen

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Lidmaatschappen

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Perfecte en professionele behandeling van het dossier door Mr. Mark van der Bijl. Mark heeft ons professioneel en zeer deskundig bijgestaan in het dossier. Mark koppelde altijd goed terug en hield ons voortdurend op de hoogte van het dossier. Daarnaast onderhandelde hij goed en benaderde het dossier strategisch en effectief. Ook de onderbouwing van het dossier door Mark heeft zeer bijgedragen tot het behaalde resultaat waarbij het opgenomen moest worden tegen meerdere tegenpartijen die zich bediende van allerlei trics & trucs en een ongepaste straatvechterij. Op inhoud en conform het recht heeft Mark ze weggespeeld. Chapeau!

— Antonius, Vlaardingen

Buitengewoon fijne en betrouwbare advocaat. Ik heb zelden te maken (gehad) met de advocatuur, maar i.i.g. niet met betrekking tot dit vakgebied.
Mark van der Bijl is tijdens het proces van afhandeling van mijn letselschade van het begin tot het einde de rots in de branding geweest. Tevens was zijn bereidheid tot meedenken -inzake de soms wat eigenzinnige meningsvorming van ondergetekende- buitengewoon prettig.

— Paul, Amsterdam

Zeer kundig. Zeer goede ervaringen mee . Ze doen alles wat in het vermogen ligt, om je zaak positief te beëindigen.

— Judith, Hellevoetsluis

Heel prettig en zeer persoonlijk. Ik heb me zeer begrepen gevoeld. En je hebt me erg geholpen. Ook echt fijn dat ONVZ dit aanbiedt, dat wist ik op voorhand niet. We hebben goed samengewerkt. En ik ben blij met het resultaat. Ook al vind ik nogmaals dat de tegenpartij de emotionele schade niet wil erkennen (de angst die dit ongeval met zich mee heeft gebracht en wat ik vrees blijvend zal zijn ondanks diverse pogingen voor coaching en therapie). Dat zou mijn enige punt van aandacht zijn, hoe zorgen jullie ervoor dat een tegenpartij dat wel erkent en daarvoor vergoeding verleend. Dank voor de samenwerking.

— Mylene, Amsterdam

Professionele aanpak. Contact met Mark als zeer prettig ervaren.

— Peter, Rijswijk

Nette behandeling. Na een procedure van twee jaar en door Uw medewerking eindelijk afgewerkt. Dank hiervoor.

— Jo, Rijen

Mijn ervaring met het kantoor Klinkhamer Advocaten is heel goed met name Mark van de Bijl en Ine Dilven hebben mijn super goed geholpen. Met goede raad ondersteuning en deskundige advisering met mijn rechtszaak. Ben super blij met het resultaat.

— Mark, Breda

Ik ben goed bijgestaan.

— Jan Nelemans

Zeer betrokken en gedreven om de tegenpartij aan te sporen tot actie! Via ONVZ ben ik op het spoor gezet van Advocaten AK.
ik heb een fietsongeval gehad op 26 april 2021. Via Mr. Mark van der Bijl heb ik een schadevergoedingstraject doorlopen, dat op 15 juli 2022 -naar genoegen- is voltooid. Hartelijk dank voor alle inspanningen van Mark van der Bijl.

— Tineke, Apeldoorn

Positief, boven verwachting goed. Ondanks dat sommige dingen wat traag gingen, mede door de wederpartij is mijn zaak opgelost en ben ik tevreden met het resultaat. Dankjewel Mark!

— Pascal, Etten-Leur

Vanaf dag 1 een goede begeleiding in mijn zaak gehad met telkens duidelijke uitleg over alle aspecten van de casus.

— Willie, Zevenbergen

Mark van der Bijl heeft ons bijgestaan in de zaak van het dodelijk ongeval van ons broertje Mitchel. Hij heeft dit met alle geduld en respect begeleidt en wij hebben dit als heel fijn ervaren. Mocht ik ooit nog een advocatenkantoor nodig hebben zou ik hun weer bellen!

— Jennifer, Roosendaal