AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Mark

Mark van der Bijl

Beëdigingsdatum: 7 februari 2020

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Mark is gespecialiseerd in het letselschaderecht en staat slachtoffers van verkeersongevallen, sport- en spelsituaties, arbeidsongevallen, medische fouten en geweldsmisdrijven bij.

Mark werkt voornamelijk voor slachtoffers. Hij vindt het belangrijk om zijn klanten te ontzorgen en met een heldere aanpak en concrete afspraken duidelijkheid te bieden.

“Door een ongeval staat iemands leven vaak op zijn kop. In deze moeilijke tijd help ik de klant om weer in de situatie te komen zoals die was voor het ongeval. Dit ziet op begeleiding bij het herstel, maar ook op het financiële aspect. Klanten moeten vaak kosten maken die zij zonder het ongeval niet zouden hebben gemaakt. Ik zorg ervoor dat zij deze kosten niet zelf hoeven te dragen.”

Opleidingen:

  • Rijksuniversiteit Groningen

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Lidmaatschappen

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Nette behandeling. Na een procedure van twee jaar en door Uw medewerking eindelijk afgewerkt. Dank hiervoor.

— Jo, Rijen

Mijn ervaring met het kantoor Klinkhamer Advocaten is heel goed met name Mark van de Bijl en Ine Dilven hebben mijn super goed geholpen. Met goede raad ondersteuning en deskundige advisering met mijn rechtszaak. Ben super blij met het resultaat.

— Mark, Breda

Ik ben goed bijgestaan.

— Jan Nelemans

Zeer betrokken en gedreven om de tegenpartij aan te sporen tot actie! Via ONVZ ben ik op het spoor gezet van Advocaten AK.
ik heb een fietsongeval gehad op 26 april 2021. Via Mr. Mark van der Bijl heb ik een schadevergoedingstraject doorlopen, dat op 15 juli 2022 -naar genoegen- is voltooid. Hartelijk dank voor alle inspanningen van Mark van der Bijl.

— Tineke, Apeldoorn

Positief, boven verwachting goed. Ondanks dat sommige dingen wat traag gingen, mede door de wederpartij is mijn zaak opgelost en ben ik tevreden met het resultaat. Dankjewel Mark!

— Pascal, Etten-Leur

Vanaf dag 1 een goede begeleiding in mijn zaak gehad met telkens duidelijke uitleg over alle aspecten van de casus.

— Willie, Zevenbergen

Mark van der Bijl heeft ons bijgestaan in de zaak van het dodelijk ongeval van ons broertje Mitchel. Hij heeft dit met alle geduld en respect begeleidt en wij hebben dit als heel fijn ervaren. Mocht ik ooit nog een advocatenkantoor nodig hebben zou ik hun weer bellen!

— Jennifer, Roosendaal