Suzanne van Reedt Dortland - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Suzanne

Suzanne van Reedt Dortland

Beëdigingsdatum: 29 augustus 2008

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Suzanne werkt sinds 2012 bij Asselbergs & Klinkhamer. Zij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, in het bijzonder in letsel- en overlijdensschade. Suzanne staat slachtoffers bij die geconfronteerd zijn met ernstig letsel na een ongeluk, zoals een ongeluk op het werk, in het verkeer, op school of tijdens het sporten. Daarnaast staat zij slachtoffers van medische fouten bij.

Suzanne vindt het belangrijk om altijd voor haar klanten klaar te staan. Na een eerste inschatting van de zaak maakt zij samen met haar klant een plan van aanpak. Van daaruit gaat Suzanne gericht en doortastend te werk. Vindt zij daarbij uitdagingen op haar pad? Dan gaat zij sneller lopen.

“Mijn klanten hebben allemaal een eigen verhaal. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij door een ongeluk ernstig letsel hebben opgelopen. Omdat iedereen na een ongeluk recht heeft op geluk, help ik om ze zo veel mogelijk in de situatie te brengen van voor het ongeluk. Het geeft mij veel voldoening om op die manier het verschil te kunnen maken voor mijn klanten.”

Naast slachtoffers staat Suzanne ook zorgverzekeraars en werkgevers bij in regreszaken. Zij verzorgt op dit terrein ook lezingen voor ziektekostenverzekeraars.

Opleidingen:

  • Universiteit Maastricht

Verbonden aan kantoor sinds: 2012

Specialisatieopleidingen

  • LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade (cum laude)

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Letselschade Advocaten
  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Annotator voor PS-Updates
  • Voorzitter Wijkraad Sportpark I-II
  • Lid vereniging FemX

Publicaties:

  • Annotatie van S.M.P. (Suzanne) van Reedt Dortland bij Rechtbank Amsterdam 4 april 2019: Onder welke omstandigheden kunnen partijen niet aan een gezamenlijke rapportage worden gehouden?

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Suzanne van Reedt Dortland, bedankt voor de professionele en warme begeleiding in dit proces. Ik heb het contact met jou als erg prettig ervaren. Je kon je inleven in onze situatie en alles goed naar ons toe uitleggen. Ook de vertaling van ons verhaal met de verschillende expertise rapporten naar een goede juridisch onderbouwing, was naar mijn gevoel perfect. Kortom we zijn erg blij geweest dat jij onze advocate was.

— Felix, Hoensbroek

Letselschadeprocedure. Voorval vond plaats in 2010. Door bemiddeling en overleg getracht tot een oplossing te komen; heeft plusminus 10 jaar geduurd en geen resultaat. Na deze 10 jaar vond mijn rechtsbijstandverzekering, dat het "genoeg" werd en heeft mijn zaak neergelegd bij uw kantoor en heeft mevrouw Suzanne van Reedt-Dortland mijn belangen behartigd met als resultante, dat er voor mij een bevredigende schadevergoeding is uitgekomen.

— Jan Tsjerk vd Meulen

Suzanne heeft me goed geholpen met een lastige zaak

— Chantal Keizer

goed gecommuniceerd, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken

— Guilliam van Campo

Ja, dit viel misschien aan de cijfers al wel af te lezen maar ik vind de expertise, het geduld en met name de mate van ondersteuning in mijn zaak echt fantastisch. Er werd op zeer correcte wijze geadviseerd, met een gepaste professionele afstand zonder onpersoonlijk te worden. Alle stappen waren zeer helder en goed onderbouwd en ik heb me dan ook echt gesteund gevoeld in de algehele afhandeling. Dit nog los van het resultaat, dat in mijn zaak ook naar grote tevredenheid was.

— Guido Maat

Vriendelijke en professionele benadering!

— Sandra de Boer-Roza

“Alle aspecten van “”de zaak”” kregen de benodigde aandacht (werden besproken/uitgelegd). Het contact was bijzonder goed en ontspannen. Het gevoel ontstond al gauw dat e.e.a. in goede handen was. Door de goede mondelinge (voornamelijk via telefoon) en schriftelijke contacten heeft de (grote) afstand geen nadelige invloed gehad.

— Anoniem

Samenwerking was zeer prettig. Ik heb steeds het gevoel gehad dat Suzanne alles er aan deed om de zaak zo goed mogelijk voor mij af te wikkelen. Strategie werd steeds besproken en keuze bij mij neergelegd. Altijd alert en attent reagerend op vragen. Ook in het begin, toen contact met vorige advocaat (die na overlijden van mijn eerste de zaak overnam) vervelend werd, namen jullie het heft in handen om dit netjes af te (laten) wikkelen.

— Wilma Lucassen-van den Berg

Alles tot in de puntjes geregeld.

— Anoniem

Ik zou Asselbergs & Klinkhamer Advocaten zeker aanraden want ze hanteren een vriendelijke professionele benadering!

— Sandra de Boer-Roza