Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Aslihan

Aslihan Durmus

Beëdigingsdatum: 31 januari 2020

Maakt deel uit van de secties:
Omgevingsrecht, Vastgoed- en omgevingsrecht

Over mij

Aslihan maakt sinds juni 2021 deel uit van de sectie Vastgoed- en omgevingsrecht van Asselbergs & Klinkhamer. Zij is gespecialiseerd in het bestuursrecht en het omgevingsrecht. Aslihan adviseert en procedeert onder meer over het algemeen bestuursrecht, ruimtelijk bestuursrecht, openbare orde & handhaving en overheidsaansprakelijkheid.

Aslihan staat zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstanties bij. Als geboren en getogen Rotterdamse is zij opgegroeid met het gezegde ‘geen woorden maar daden’. Dit gezegde brengt zij als advocaat op haar eigen manier in de praktijk.

“Als advocaat maak ik gebruik van woorden én daden. Daar waar er onderhandelingsruimte is, probeer ik met woorden de zaak tot een goed einde te brengen. Maar als er geen onderhandelingsruimte (meer) is, kom ik ook graag voor mijn klanten op in een procedure.”

Voordat zij bij Asselbergs & Klinkhamer kwam, werkte Aslihan ruim twee jaar als advocaat bestuursrecht in Rotterdam. Tijdens haar studie deed zij wetenschappelijk onderzoek en werkte zij vier jaar als buitengriffier voor de sectoren straf- en bestuursrecht van de rechtbank Rotterdam.

Opleidingen:

  • Nederlands recht (master Staats- en Bestuursrecht) – Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit Leiden
  • Master Forensische Criminologie  – Universiteit Leiden
  • Master Filosofie – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2021

Lidmaatschappen

  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR) 
  • Vereniging voor Wijsbegeerte van het Recht (VWR)

Maakt deel uit van de sectie: