Astrid van Tilburg - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Astrid

Astrid van Tilburg

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Astrid werkt sinds oktober 2015 als jurist bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Zij houdt zich bezig met verschillende vormen van letselschade, zoals verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, wegbeheerdersaansprakelijkheid, overlijdensschadezaken, aansprakelijkheid voor dieren en beroepsziekten.

Astrid werkt alleen voor slachtoffers. Zij is empathisch en weet zich goed in de situatie van onze klanten te verplaatsen.

“Niemand vraagt om een ongeval. Ik vind het opvallend dat onze klanten na hun ongeval toch positief in het leven kunnen staan. Dan maakt het me dankbaar dat ik hen kan helpen om hun schade te verhalen.”

Astrid werkt al geruime tijd in de advocatuur. Eerst als secretaresse, later als medewerkster roladministratie. Zij heeft de opleiding HBO-rechten afgerond. Op dit moment studeert Astrid Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij hoopt binnenkort af te studeren.

Opleidingen:

  • HBO rechten

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Helaas slachtoffer geworden van een ongeluk. Van de fiets gereden door een auto. Voor de afwikkeling van de schade zijn we uitstekend vertegenwoordigt door Astrid van Tilburg van Asselbergs & Klinkhamer advocaten uit Etten Leur. Terwijl het herstel gaande heeft Astrid ons alle juridische en administratieve zaken omtrent de financiele afwikkeling van het ongeval uit handen genomen. Duidelijke communicatie in begrijpelijke taal ipv moeilijke juridische termen en zeer doelgericht werken hebben voor een prima afwikkeling gezorgd in de lastige tijd na het ongeval. Een aanrader voor een ieder die in deze situatie terechtkomt. Fam Verdaasdonk / van Peer Etten Leur / Breda

— Adrie Verdaasdonk

Astrid heeft mij op een professionele en begripvolle manier bijgestaan

— Daisy Elliot

Wij wilden heel graag duidelijkheid. Ine en Astrid hebben daar samen heel snel voor gezorgd.

— D. Beuzenberg Reuvers