Bente Maljers - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Bente

Bente Maljers

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Bente werkt sinds januari 2019 als jurist bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Daarvoor werkte zij enkele jaren bij een rechtsbijstandverzekeraar, waar zij zich bezighield met contracten en aansprakelijkheidsrecht. Ook werkte Bente een aantal jaar bij een verzekeraar. Daar hield zij zich bezig met letselschadezaken, met een focus op verkeersongevallen.

Bij Asselbergs en Klinkhamer werkt Bente voornamelijk voor slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in wegbeheerdersaansprakelijkheid, aansprakelijkheid voor dieren en beroepsziekten.

“Ik heb de overstap naar A&K gemaakt omdat ik graag opkom voor de belangen van slachtoffers. Het leven van een slachtoffer kan door een ingrijpend ongeval binnen een seconde op zijn kop staan. Het geeft mij voldoening als ik in de daaropvolgende periode echt iets voor mijn klanten kan betekenen. Dat doe ik door helder te communiceren en hun zorgen uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op het herstel. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijk aspect in de zaak. Daarbij streef naar een goede afwikkeling waarbij de klant krijgt waar hij recht op heeft.”

Opleidingen:

  • Haagse Hogeschool

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

We hebben een heel goede ervaring gehad goede berichtgeving alles goed duidelijk gemaakt en netjes afgehandeld door Bente Maljers zijn zeer tevreden

— Herman, Rijssen

Na een ongeval op de fiets, 2019, waarbij ik door een andere fietser ben aangereden en mijn knie brak, werd ik bijgestaan door Bente Maljers van Asselbergs &Klinkhamer advocaten. Ze lootste me uiterst vriendelijk en begripvol door het hele proces van vragen en antwoorden heen. Toen zij met zwangerschapsverlof ging nam Naomi Jurcka de afronding van haar over. Ook zij was erg fijn om mee te overleggen. Het dossier is gesloten en ik ben erg tevreden.

— Reinskje Doornbos

De persoon waar ik mee te maken had, mevr. Maijers legde een zeer correcte en empatische houding aan de dag. Complimenten! voor deze medewerker.

— Antoinetter Walenberg

persoonlijk, vriendelijk en doeltreffend

— Hiske de Goeje

We zijn goed geholpen en we werden door de behandelende advocaten, serieus genomen.

— C van der Ree Baartmans

Ik ben 100% tevreden.

— Mevr. Roovers