Berkan Akdikan - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Berkan

Berkan Akdikan

Beëdigingsdatum: 12 februari 2021

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Berkan werkt als advocaat bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Hij werkt voornamelijk voor slachtoffers.

“Binnen het letselschaderecht werk je aan veel verschillende zaken, voor verschillende klanten. Die afwisseling in combinatie met het oplossen van juridische puzzels maakt het werk voor mij erg interessant.”

Berkan heeft in 2019 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een dubbele master afgerond: de master Privaatrecht en de master Aansprakelijkheid en Verzekering. Nadat hij tijdens zijn studie al bij ons stage liep, is hij in oktober 2019 bij Asselbergs & Klinkhamer in dienst getreden. Als dat nodig is kan Berkan zijn klanten ook in het Turks te woord staan.

Opleidingen:

  • Privaatrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Annotator voor PS-Updates

Publicaties:

  • B. Akdikan, ‘Grootschalige cessie van consumentenvorderingen. Civielrechtelijke mechanismen die de misstanden in de incassomarkt bij het grootschalig opkopen van consumentenvorderingen kunnen tegengaan’, in: M.R. Hebly, H.N. Schelhaas & K.K.E.C.T. Swinnen (red.), Schaalvergroting in het privaatrecht, Den Haag: Boom juridisch 2019.
  • B. Akdikan, annotatie bij Rechtbank Oost-Brabant 1 april 2020, ECLI:NL:RBOBR:2020:1890, PS-Updates 2020-0261.

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Na een andere advocatenkantoor mijn dossier na twee jaar nog niet inhoudelijk in behandeling nam ben ik geadviseerd om aan te kloppen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Berkan is bij mij thuis geweest om de situatie in kaart te brengen. Iedere stap is netjes en duidelijk gecommuniceerd met mij. Ook ben ik geïnformeerd of mogelijke risico's tijdens het verhalen van mijn recht. Berkan is een aanrader!!!

— Fatih, Leerdam

Goed en deskundig geholpen.

— Claudia Hovens