AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Berkan

Berkan Akdikan

Beëdigingsdatum: 12 februari 2021

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Berkan werkt als advocaat bij de sectie Letselschade van AK Advocaten. Hij werkt voornamelijk voor slachtoffers.

“Binnen het letselschaderecht werk je aan veel verschillende zaken, voor verschillende klanten. Die afwisseling in combinatie met het oplossen van juridische puzzels maakt het werk voor mij erg interessant.”

Berkan heeft in 2019 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een dubbele master afgerond: de master Privaatrecht en de master Aansprakelijkheid en Verzekering. Nadat hij tijdens zijn studie al bij ons stage liep, is hij in oktober 2019 bij AK Advocaten in dienst getreden. Als dat nodig is kan Berkan zijn klanten ook in het Turks te woord staan.

Opleidingen:

  • Privaatrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Annotator voor PS-Updates

Publicaties:

  • B. Akdikan, ‘Grootschalige cessie van consumentenvorderingen. Civielrechtelijke mechanismen die de misstanden in de incassomarkt bij het grootschalig opkopen van consumentenvorderingen kunnen tegengaan’, in: M.R. Hebly, H.N. Schelhaas & K.K.E.C.T. Swinnen (red.), Schaalvergroting in het privaatrecht, Den Haag: Boom juridisch 2019.
  • B. Akdikan, annotatie bij Rechtbank Oost-Brabant 1 april 2020, ECLI:NL:RBOBR:2020:1890, PS-Updates 2020-0261.
  • B. Akdikan, annotatie bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 19 april 2022, ECLI:NL:GHARL:2022:3025, PS-Updates 2022-0308

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Met recht een goede hulp bij letselschadezaak. Niemand hoopt in zijn leven een letselschade-advocaat nodig te hebben, maar als je er dan toch één nodig hebt, mag dat best van dit kantoor zijn. De advocaat van het kantoor wat me hielp was naast betrokken, kundig en ervaren en wist deze zaken naadloos met elkaar te combineren tot een prettige samenwerking.

— Mark, Helmond

Geweldige bijstand gehad. Advocaat Berkan Akdikan heeft zeer veel voor mij betekend. Heeft alle correspondentie met de tegenpartij geregeld en heeft zich 100% ingezet voor mijn belangen.

— Mirjam, Hoek van Holland

Mijn ervaring met AK Advocaten, en Berkan in het bijzonder is zeer goed. Ook als je geen verstand hebt van een juridisch proces, leggen zij dit heel goed uit in voor iedereen begrijpelijke taal. Berkan heeft mij goed geholpen om de juiste stukken te verzamelen, overzicht te krijgen en legt alle vervolgstappen duidelijk uit. Mijn ervaring bij AK Advocaten is dat ik mij kon richten op herstel van het letsel, en zij het juridische proces overnamen. Zo goed als geen omkijken naar gehad. Enorm bedankt voor de hulp!

— Joost, Apeldoorn

AK advocatenkantoor zeer aan te bevelen. Mijn AK advocaat was zeer deskundig en zeer behulpzaam. Hij was altijd bereikbaar en mijn mailberichten werden diezelfde dag meteen beantwoord. Ik voelde me enorm gesteund en dat gaf mij rust en absoluut geen stress. Ik vond het erg fijn dat ik mijn dossier volledig aan hem kon overlaten.

— Lilibeth, Bilthoven

Wij zijn enorm goed begeleid gedurende het proces. We kregen de keuze tussen een mannelijke of vrouwelijke advocaat. Het eerste gesprek was zo geruststellend dat ik er wel vertrouwen in had. We zijn echt heel goed begeleid tijdens het hele traject. Bij vragen of onduidelijkheden was er altijd ruimte voor tekst en uitleg. Het inlevingsvermogen was enorm. Ik ben dankbaar voor de uitstekende begeleiding die mijn dochter en ik hebben gekregen. Dank je wel!

— Nancy, Zundert

Geduldig luisterend kon ik mijn verhaal doen. Na een auto-ongeval heb ik letsel opgelopen. Met de betrokken advocaat heb ik mijn gevoelens en gedachten een plaats kunnen geven. Ik heb ook door het functioneren van de advocaat het gevoel overgehouden dat er recht is gedaan aan wat mij is overkomen.

— Clemens, Heinkenszand

Zeer professioneel, persoonlijk en inhoudelijk sterk. Vanaf start van dossier zeer kundig en efficiënt bijgestaan door advocaat met het gewenste resultaat tot gevolg.

— Henk, Alphen aan den Rijn

In een woord; 'soepel'. Beide advocaten, zowel Jytte als Berkan, waren zeer behulpzaam, vriendelijk en betrokken tijdens het hele proces. Alles is erg soepel verlopen en ik vond het fijn dat alles erg duidelijk werd uitgelegd, ook de kleine zaken die van mij werden verwacht.

— Bastiaan, Amsterdam

In korte tijd is het heel soepel verlopen. Ik ben erg tevreden!!

— Oktay, Schiedam

Ik ben door van begin tot het eind zeer goed door de advocaat (de heer Akdikan) goed en snel geholpen.

— Suzan, Den Haag

Ik ben prima geholpen door dit Advocaten kantoor. Die mij continue op de hoogte hielden.

— David, De Meern

Er werd goed gecommuniceerd waar ik heel erg van houd. Alles werd perfect uitgelegd en door de juiste communicatie konden we heel veel stukken bij elkaar krijgen. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de zaak vanuit onze kant soepel en helder ging.

— Bilal, Etten-Leur

Erg professioneel en goed geholpen. Mijn advocaat Berkan Akdikan heeft mij uitstekend geholpen en was ten alle tijden goed bereikbaar en erg transparant. Ik ben erg blij met zo’n goede advocaat!

— M., Roosendaal

Wij zijn op een ontzettende fijne manier te woord gestaan. Professioneel, vriendelijk, alles verliep op tijd, goede communicatie. We voelden ons geen nummer maar mens.

— Janet, Klaaswaal

Fijne samenwerking en goed communicatie.

— D., Breda

Goed, duidelijk en begripvol

— Patricia, Kaatsheuvel

Beste advocaat van nl. Het is gewoon geweldige advocaten kantoor sta garant voor jou de heer Berkan Akdikan is een nr 1.

— Celal, Delft

Wij zijn positief verrast door de doortastendheid van Paula en haar collega Berkan mbt de behandeling van onze strafzaak. Tot in de details hadden ze het uitgewerkt wat uiteindelijk resulteerde in een gewenste uitspraak waar wij zeer tevreden mee zijn. Ik schrijf niet snel een review maar deze mensen maken het absoluut de moeite waard, dank jullie wel!

— Rowan, Baarle-Nassau

Heel vriendelijk en behulpzaam, ook heeft hij alles goed en duidelijk uitgelegd. Staat echt voor je klaar, zal zeker aanraden bij familie en vrienden mochten ze deze advocaat nodig hebben.

— Rietella, Stampersgat

Na een andere advocatenkantoor mijn dossier na twee jaar nog niet inhoudelijk in behandeling nam ben ik geadviseerd om aan te kloppen bij AK Advocaten. Berkan is bij mij thuis geweest om de situatie in kaart te brengen. Iedere stap is netjes en duidelijk gecommuniceerd met mij. Ook ben ik geïnformeerd of mogelijke risico's tijdens het verhalen van mijn recht. Berkan is een aanrader!!!

— Fatih, Leerdam

Goed en deskundig geholpen.

— Claudia Hovens