AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Berkan

Berkan Akdikan

Beëdigingsdatum: 12 februari 2021

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Berkan werkt als advocaat bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Hij werkt voornamelijk voor slachtoffers.

“Binnen het letselschaderecht werk je aan veel verschillende zaken, voor verschillende klanten. Die afwisseling in combinatie met het oplossen van juridische puzzels maakt het werk voor mij erg interessant.”

Berkan heeft in 2019 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een dubbele master afgerond: de master Privaatrecht en de master Aansprakelijkheid en Verzekering. Nadat hij tijdens zijn studie al bij ons stage liep, is hij in oktober 2019 bij Asselbergs & Klinkhamer in dienst getreden. Als dat nodig is kan Berkan zijn klanten ook in het Turks te woord staan.

Opleidingen:

  • Privaatrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Annotator voor PS-Updates

Publicaties:

  • B. Akdikan, ‘Grootschalige cessie van consumentenvorderingen. Civielrechtelijke mechanismen die de misstanden in de incassomarkt bij het grootschalig opkopen van consumentenvorderingen kunnen tegengaan’, in: M.R. Hebly, H.N. Schelhaas & K.K.E.C.T. Swinnen (red.), Schaalvergroting in het privaatrecht, Den Haag: Boom juridisch 2019.
  • B. Akdikan, annotatie bij Rechtbank Oost-Brabant 1 april 2020, ECLI:NL:RBOBR:2020:1890, PS-Updates 2020-0261.
  • B. Akdikan, annotatie bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 19 april 2022, ECLI:NL:GHARL:2022:3025, PS-Updates 2022-0308

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

In korte tijd is het heel soepel verlopen. Ik ben erg tevreden!!

— Oktay, Schiedam

Ik ben door van begin tot het eind zeer goed door de advocaat (de heer Akdikan) goed en snel geholpen.

— Suzan, Den Haag

Ik ben prima geholpen door dit Advocaten kantoor. Die mij continue op de hoogte hielden.

— David, De Meern

Er werd goed gecommuniceerd waar ik heel erg van houd. Alles werd perfect uitgelegd en door de juiste communicatie konden we heel veel stukken bij elkaar krijgen. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de zaak vanuit onze kant soepel en helder ging.

— Bilal, Etten-Leur

Erg professioneel en goed geholpen. Mijn advocaat Berkan Akdikan heeft mij uitstekend geholpen en was ten alle tijden goed bereikbaar en erg transparant. Ik ben erg blij met zo’n goede advocaat!

— M., Roosendaal

Wij zijn op een ontzettende fijne manier te woord gestaan. Professioneel, vriendelijk, alles verliep op tijd, goede communicatie. We voelden ons geen nummer maar mens.

— Janet, Klaaswaal

Fijne samenwerking en goed communicatie.

— D., Breda

Goed, duidelijk en begripvol

— Patricia, Kaatsheuvel

Beste advocaat van nl. Het is gewoon geweldige advocaten kantoor sta garant voor jou de heer Berkan Akdikan is een nr 1.

— Celal, Delft

Wij zijn positief verrast door de doortastendheid van Paula en haar collega Berkan mbt de behandeling van onze strafzaak. Tot in de details hadden ze het uitgewerkt wat uiteindelijk resulteerde in een gewenste uitspraak waar wij zeer tevreden mee zijn. Ik schrijf niet snel een review maar deze mensen maken het absoluut de moeite waard, dank jullie wel!

— Rowan, Baarle-Nassau

Heel vriendelijk en behulpzaam, ook heeft hij alles goed en duidelijk uitgelegd. Staat echt voor je klaar, zal zeker aanraden bij familie en vrienden mochten ze deze advocaat nodig hebben.

— Rietella, Stampersgat

Na een andere advocatenkantoor mijn dossier na twee jaar nog niet inhoudelijk in behandeling nam ben ik geadviseerd om aan te kloppen bij AK Advocaten. Berkan is bij mij thuis geweest om de situatie in kaart te brengen. Iedere stap is netjes en duidelijk gecommuniceerd met mij. Ook ben ik geïnformeerd of mogelijke risico's tijdens het verhalen van mijn recht. Berkan is een aanrader!!!

— Fatih, Leerdam

Goed en deskundig geholpen.

— Claudia Hovens