AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Céline

Céline Yue

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Céline werkt sinds september 2022 bij de sectie Letselschade van AK Advocaten. Voordat zij bij AK Advocaten kwam werkte Céline als advocaat bij een kantoor in de omgeving van Rotterdam. Daarvoor werkte zij een aantal jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Céline is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht met een focus op letselschade. Zij werkt voornamelijk voor slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen, valpartijen door een slecht wegdek en geweldsmisdrijven. Haar aanpak is altijd to the point.

“Als letselschadeadvocaat heb je betekenisvol werk. Je bent elke dag bezig om mensen te helpen. Dat geeft mij veel voldoening.”

Opleidingen:

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Master Privaatrecht en Bedrijfsrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Grotius Personenschade

Verbonden aan kantoor sinds 2022

 

Lidmaatschappen:

  • Jonge balie Zeeland-West-Brabant

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik had heel fijne contacten met Céline. Zij heeft ons op een deskundige wijze bijgestaan en ontzorgd. Ze hield mij steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte. De afwikkeling van de letselschade heeft zij tot volle tevredenheid voor ons afgehandeld.

— Anja, Gouda

Betrokken, begripvol, empathisch. Juridisch goed onderbouwd. Helder, duidelijk advies. Procedure werd ook duidelijk uitgelegd, in gewone mensentaal die ook voor mijn kind goed was te begrijpen. Uitstekend resultaat.

— Roeland, Voorschoten

Super tevreden. Uitstekend bijgestaan.

— Roel, Almere

We zijn zeer goed geholpen door Céline die ons continu informeerde en op de hoogte hield van elke ontwikkeling. Ook haar advies was telkens duidelijk en uitgebreid. Toen alles rond was volgde een hele snelle en correcte afhandeling. We zijn superblij met haar werk en de uitkomst.

— Claudia, Etten-Leur