AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Céline

Céline Yue

Beëdigingsdatum: 28 februari 2020

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Céline werkt sinds september 2022 bij de sectie Letselschade van AK Advocaten. Voordat zij bij AK Advocaten kwam werkte Céline als advocaat bij een kantoor in de omgeving van Rotterdam. Daarvoor werkte zij een aantal jaar bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Céline is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht met een focus op letselschade. Zij werkt voornamelijk voor slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen, valpartijen door een slecht wegdek en geweldsmisdrijven. Haar aanpak is altijd to the point.

“Als letselschadeadvocaat heb je betekenisvol werk. Je bent elke dag bezig om mensen te helpen. Dat geeft mij veel voldoening.”

Opleidingen:

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Master Privaatrecht en Bedrijfsrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Grotius Personenschade

Verbonden aan kantoor sinds 2022

 

Lidmaatschappen:

  • Jonge balie Zeeland-West-Brabant

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Zeer goed gedaan. Celine Yue heeft mij met haar team goed deskundig geholpen met de letselschade.
Deskundig kantoor met goede expertise, luisteren, bestuderen, goede vragen. Dus ja, aanrader.

— Mark, Breda

Uitstekende begeleiding. Céline heeft ons deskundig bijgestaan.

— Frans, Deventer

Geweldig zeer accuraat ben erg goed geholpen mijn dank. Vanaf dag één ging het perfect erg aardige gesprekken gevoerd echt een fijne ervaring kan het ieder aanraden.

— Jacky, Den Haag

Door een noodlottig ongeval met de fiets met ernstige verwondingen zijn wij via de ANWB in contact gekomen met AK advocaten. Céline Yue heeft ons met haar hulp bijgestaan. Dankzij haar werden wij ontzorgd van alle onderhandelingen tussen de tegenpartij/verzekeraar en wij. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Door haar vakkundige, actieve en betrokken rol is het traject naar tevredenheid afgesloten. Zonder haar was dit zeker niet gelukt binnen deze termijn. Zeer dankbaar voor de geboden hulp in een moeilijke periode na een ongeval.

— Gerda, Riethoven

Fijne, betrokken communicatie. Een prima begeleiding door het hele proces. Goed op de hoogte gehouden en konden altijd met vragen terecht. Altijd een positieve houding omtrent het verloop.

— Hans, Wageningen

Geweldige dienstverlening. Wij hebben vanaf het begin dat uw kantoor onze belangen zouden behartigen alleen maar 2 positieve advocaten gehad. Zij hebben zich vanaf het begin volledig ingezet voor onze belangen, wij zijn beide dan ook zeer dankbaar. Heel vaak kregen wij een update van beide en ook als wij vragen hadden werd er altijd spontaan op gereageerd, nooit was hun iets te veel. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en houden hele fijne herinneringen aan uw kantoor.

— Fam. Jansen, Hoogeveen

Ik had heel fijne contacten met Céline. Zij heeft ons op een deskundige wijze bijgestaan en ontzorgd. Ze hield mij steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte. De afwikkeling van de letselschade heeft zij tot volle tevredenheid voor ons afgehandeld.

— Anja, Gouda

Betrokken, begripvol, empathisch. Juridisch goed onderbouwd. Helder, duidelijk advies. Procedure werd ook duidelijk uitgelegd, in gewone mensentaal die ook voor mijn kind goed was te begrijpen. Uitstekend resultaat.

— Roeland, Voorschoten

Super tevreden. Uitstekend bijgestaan.

— Roel, Almere

We zijn zeer goed geholpen door Céline die ons continu informeerde en op de hoogte hield van elke ontwikkeling. Ook haar advies was telkens duidelijk en uitgebreid. Toen alles rond was volgde een hele snelle en correcte afhandeling. We zijn superblij met haar werk en de uitkomst.

— Claudia, Etten-Leur