Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Chantalle

Chantalle Damen

Beëdigingsdatum: 5 juli 2019

Maakt deel uit van de secties:
Vastgoed- en omgevingsrecht, Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht

Over mij

Chantalle maakt sinds februari 2022 deel uit van de secties Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht van Asselbergs & Klinkhamer. Zij is gespecialiseerd in het vastgoedrecht, huurrecht, franchiserecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Chantalle werkt voornamelijk voor aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, investeerders, overheidsinstellingen en ondernemers uit het (groot) MKB en de retail.

Chantalle is betrokken bij haar klanten en vindt het belangrijk altijd goed bereikbaar te zijn. Haar aanpak kenmerkt zich door daadkracht en een pragmatische instelling, gecombineerd met een flinke portie doorzettingsvermogen.

“Zoals Cruijff zei: ‘Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.’ Ik vind het een uitdaging om strategisch met mijn klanten mee te denken en zo de wederpartij altijd twee stappen voor te zijn. Ondernemers zijn bevlogen mensen die heel goed weten wat ze willen. Het is aan mij om ze daarin juridisch zo goed mogelijk de weg te wijzen.”

Opleidingen:

  • Master Ondernemingsrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2022

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuurrecht

Publicaties:

  • Artikel Franchise+: “Overtreding van non-concurrentiebeding komt franchisenemer duur te staan.” – 23 september 2021
  • Artikel De Nationale Franchise Gids: “Ongerechtvaardigde opzegging door franchisegever: even afrekenen.” – 20 september 2021
  • Artikel De Nationale Franchise Gids: “Non-concurrentiebeding: ‘the devil is in the details’” – 2 april 2021
  • Publicatie Tijdschrift voor Financieel Recht in de Praktijk” “Regulering van procesfinanciering bij massaschade in Nederland” d.d. 2 maart 2020

Onderscheidingen en prijzen:

Scriptieprijs Tijdschrift Financieel Recht in de Praktijk (FRP) – oktober 2019

De FRP Scriptieprijs plaatst kwalitatief hoogwaardige masterscripties van talentvolle studenten in de schijnwerpers, zodat deze scripties beschikbaar komen voor een breder publiek, advocaten financieel recht en juristen bij financiële instellingen. De auteur van de beste scriptie mag  op basis van de masterscriptie een artikel schrijven, dat wordt wordt geplaatst in het Tijdschrift Financieel Recht in de Praktijk (FRP).

Maakt deel uit van de sectie:

Expertises:

  • Franchiserecht
  • Contractenrecht
  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht