Christian Timmer - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Christian

Christian Timmer

Beëdigingsdatum: 28 juni 2019

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Christian is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Binnen dit specialisme adviseert en procedeert hij onder meer over verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten en medische fouten. Ook brengt hij regelmatig een second opinion uit.

Christian werkt voornamelijk voor slachtoffers, rechtsbijstandsverzekeraars en (letsel)schadebureaus. Hij is nauw bij zijn klanten betrokken en gaat graag samen met hen voor het best haalbare resultaat.

“Aansprakelijkheidszaken en meer specifiek letselschadezaken zijn bij uitstek de zaken waarin het recht tot leven komt. Elke klant heeft zijn of haar eigen verhaal. Door goed samen te werken en het dossier tot in de kleinste details te kennen neem ik de last van de schouders van de klant. Als we dan een mooi resultaat bereiken haal ik daar veel voldoening uit.”

Opleidingen:

  • Burgerlijk Recht – Radboud Universiteit

Verbonden aan kantoor sinds 2018

Specialisatieopleidingen

  • Mastercourse Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen

  • Ronde Tafel 157 Etten-Leur
  • Jonge Balie Zeeland-West-Brabant

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Wij hebben een zeer goede ervaring met de heer Christian Timmer. De heer timmer was heel professioneel, deskundig in zijn vakgebied en heeft ons hierdoor erg goed geholpen, bijgestaan en adviezen gegeven. Tevens was hij ook erg betrokken bij mijn zoon zijn ongeval. Hij was serieus geïnteresseerd in cliënt zijn herstel en deed daar ook alles aan om dat zo goed mogelijk te laten lopen. Hij ging met ons en ons kind in gesprek als ons advocaat maar ook als iemand die ons het gevoel gaf, alsof wij elkaar jaren kennen. De heer Timmer was altijd heel snel en goed te bereiken. Was hij even niet gelijk te bereiken, dan belde hij ons/mij voornamelijk zo snel mogelijk terug en serieus waar nam hij de tijd om datgene waar het dan op dat moment ging, rustig en zo goed mogelijk te bespreken en daarna leidend duidelijke afspraken te maken. Zijn e-mails waren eveneens erg duidelijk, overzichtelijk en samenvattend en soms gingen we alleen dmv e-mails met elkaar communiceren omdat, ik hier ook al heel snel antwoorden op kreeg. Al met al zeer tevreden over de heer Christian Timmer. Wij wensen hem al het goeds en succes. Wij hebben echter geen twijfels over waar hij in de toekomst zal zijn in zijn carrière.

— Moeder cliënt