AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Christian

Christian Timmer

Beëdigingsdatum: 28 juni 2019

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Christian is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Binnen dit specialisme adviseert en procedeert hij onder meer over verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten en medische fouten. Ook brengt hij regelmatig een second opinion uit.

Christian werkt voornamelijk voor slachtoffers, rechtsbijstandsverzekeraars en (letsel)schadebureaus. Hij is nauw bij zijn klanten betrokken en gaat graag samen met hen voor het best haalbare resultaat.

“Aansprakelijkheidszaken en meer specifiek letselschadezaken zijn bij uitstek de zaken waarin het recht tot leven komt. Elke klant heeft zijn of haar eigen verhaal. Door goed samen te werken en het dossier tot in de kleinste details te kennen neem ik de last van de schouders van de klant. Als we dan een mooi resultaat bereiken haal ik daar veel voldoening uit.”

Opleidingen:

  • Burgerlijk Recht – Radboud Universiteit

Verbonden aan kantoor sinds 2018

Specialisatieopleidingen

  • Mastercourse Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen

  • Ronde Tafel 157 Etten-Leur
  • Jonge Balie Zeeland-West-Brabant

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik had meteen een goed gevoel. Hij had de zaak meteen goed begrepen en echt ook heel goed aan mij uitgelegd. Hij had de zaak helder aan alle kanten de benadering geschetst. Als ik dit zou doen dan gebeurt er dat doe je het zo dan is dit de uitkomst. En hij vertelde wat de beste optie was en waarom. Een goed gevoel na elk gesprek.

— Nadia, Amstelveen

Ik ben meer dan tevreden over de afhandeling van mijn letselschade. Christian heeft mij ontzettend goed bijgestaan en heeft nooit het menselijke aspect uit het oog verloren. Al zijn afspraken kwam hij direct na en heeft mij het hele proces goed en tijdig geïnformeerd. Zijn deskundigheid en betrokkenheid hebben er toe geleid dat mijn schade uitstekend is behandeld en naar volle tevredenheid is afgewikkeld. Ik kan het boek sluiten met een goed gevoel.

— Nicole, Eindhoven

Ben heel goed geholpen door Christian Timmer. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden en er was een duidelijke communicatie en mailverkeer. Hij heeft mijn zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

— Jan, Dorst

Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Er werd alles goed uitgelegd en wat je te wachten stond in het hele proces. Had ook regelmatig telefonisch contact. En als ik vragen had kon ik altijd bellen. Ben daarom ook dik tevreden over jullie bedrijf.

— Maurits, Lekkerkerk

Mr. Timmer heeft er alles aan gedaan om mijn zaak zo goed mogelijk te begeleiden. Met als uitkomst een zeer acceptabele schadevergoeding. Met raad en daad heeft hij mij op een plezierige manier ter zijde gestaan.

— Jacqueline, Rhenen

Professionele, deskundige en empathische begeleiding.

— Jan, Etten-Leur

Christian Timmer heeft mij en mijn dochter ontzettend goed geholpen was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook een resultaat behaald wat we niet hadden verwacht. Echt super goed.

— Miranda, Tilburg

ik vond de hulp en het te woord staan in mensen taal heel erg fijn, ook het advies vond ik erg fijn. dank je wel

— M. Janssen, Maasbracht

Ik heb zowel de behandeling als de afhandeling van mijn zaak als zeer professioneel en prettig ervaren. De communicatie is op allerlei manieren op vertrouwelijke wijze gegaan. De uitleg van bepaalde handelingen is door Christen Timmer op begrijpelijke wijze aan mij voorgelegd. Het was een prettige samenwerking van begin tot het eind, waarvoor mijn hartelijke dank.

— Bram, Yerseke

Zelf ben ik gedurende mijn werkzame leven 40 jaar letselschadebehandelaar geweest. Als woordvoerder van de benadeelde heb ik goed kunnen samenwerken met de heer Timmer. De contacten liepen altijd uitstekend. Complimenten.!!!!!!!!!!

— A. v.d. Luijtgaarden, Pijnacker

Ondanks dat de tegenpartij niets van zich liet horen een lange tijd heeft Christian ons heel goed geholpen. Hij heeft er alles aangedaan om antwoord te krijgen van de tegenpartij. Heel veel lof.

— Rene, Hoogerheide

Afgelopen 1,5 jaar heeft de heer Christian Timmer ons gezin bijgestaan n.a.v. een verkeersongeval van mijn vader. Christian werkt accuraat, is betrokken en communicatief vaardig. Juist in een emotionele situatie als deze is het prettig dat iemand ons begeleidde en adviseerde op het juridische vlak. Heel veel dank Christian!

— Noortje, De Bilt

Kundig, rustig en laagdrempelig

— Ilse, Lent

Top advocaat! Zeer betrokken advocaat met adequate dossierkennis die doorpakt waar het kan.

— Tessa, Hazerswoude-Dorp

Dhr Timmer was duidelijk en begripvol was een goed contact. Afspraken werden na gekomen. Een goede hulp in de moeilijke tijd. Heeft de zaak tot een goede uitkomst kunnen brengen. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

— Ella, Etten-Leur

De samenwerking met Christian heb ik zeer positief ervaren omdat hij niet alleen aan begrip had getoond vanuit zijn functie als advocaat maar ook gewoon als mens. Aangezien de problemen in de maatschappij komen juist uit ontbreking van sociale aspecten en dat er mensen functioneren vanuit hun functie en niet uit menszijnde, zorgde voor mijn positieve ervaring met Christian. Hopelijk zijn er meerdere juristen bij Asselbergs & Klinkhammer Adv. zoals Christian die de menselijke waarden als respect hechten aan een ander.

— Mario, Etten-Leur

Chistian heeft mij uitstekend bijgaand bij mijn onderzoek. Mijn onderzoek was al 2 jaar bezig met geen resultaat tot ik bij Christian terecht ben gekomen. Bedankt voor alle moeite!

— Q. Merkies, Rotterdam

Dhr Cristian Timmer is zeer behulpzaam. Heeft mij tot in de puntjes alles uitgelegd en heeft zijn deskundigheid getoond. Wij zijn dan ook meer dan tevreden hoe hij ons heeft geholpen.

— Nettie, Capelle a/d IJsel

Wij zijn door Christian Timmer geholpen en hij heeft altijd voor ons klaar gestaan. De casus was niet de makkelijkste, maar uiteindelijk zijn we tot een slotakkoord gekomen waar we ons volledig in konden vinden. Zonder Christian was dat niet gelukt en daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. Geen vraag was teveel, hij had veel geduld en heeft altijd het uiterste voor ons gedaan. We zouden hem iedereen aanbevelen.

— Tim, Heiloo

Super advocaat. Zeer vakkundig geholpen door de hr timmer duidelijke taal.

— Koenen, Beek en Donk

Wij hebben een zeer goede ervaring met de heer Christian Timmer. De heer timmer was heel professioneel, deskundig in zijn vakgebied en heeft ons hierdoor erg goed geholpen, bijgestaan en adviezen gegeven. Tevens was hij ook erg betrokken bij mijn zoon zijn ongeval. Hij was serieus geïnteresseerd in cliënt zijn herstel en deed daar ook alles aan om dat zo goed mogelijk te laten lopen. Hij ging met ons en ons kind in gesprek als ons advocaat maar ook als iemand die ons het gevoel gaf, alsof wij elkaar jaren kennen. De heer Timmer was altijd heel snel en goed te bereiken. Was hij even niet gelijk te bereiken, dan belde hij ons/mij voornamelijk zo snel mogelijk terug en serieus waar nam hij de tijd om datgene waar het dan op dat moment ging, rustig en zo goed mogelijk te bespreken en daarna leidend duidelijke afspraken te maken. Zijn e-mails waren eveneens erg duidelijk, overzichtelijk en samenvattend en soms gingen we alleen dmv e-mails met elkaar communiceren omdat, ik hier ook al heel snel antwoorden op kreeg. Al met al zeer tevreden over de heer Christian Timmer. Wij wensen hem al het goeds en succes. Wij hebben echter geen twijfels over waar hij in de toekomst zal zijn in zijn carrière.

— Moeder cliënt