Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Daniëlle

Daniëlle van Gastel

Beëdigingsdatum: 25 januari 2013

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Daniëlle werkt sinds 2012 bij Asselbergs & Klinkhamer. Daarvoor werkte zij als jurist bij de rechtbank. Zij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en staat onder meer slachtoffers bij die letsel hebben opgelopen door een ongeluk in het verkeer of op het werk. Daarnaast is zij gespecialiseerd in medische fouten en beroepsziekten.

Daniëlle gaat samen met haar klanten het letselschadetraject in en neemt haar klanten zo veel mogelijk zorg uit handen.

“Na een ongeval komt er veel op mijn klanten af. Ze hebben letsel opgelopen en ondertussen moet er veel worden geregeld. Daarnaast moeten ze kosten maken. Ik vind het belangrijk om mijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door de schadeafwikkeling uit handen te nemen. Op die manier kunnen zij zich op hun herstel richten.”

Daniëlle staat ook nabestaanden bij van mensen die als gevolg van een ongeluk zijn overleden. Zij helpt hen bij het verhalen van de schade als gevolg van het overlijden. Naast letsel- en overlijdensschadezaken behandelt Daniëlle ook regelmatig regreszaken voor zorgverzekeraars.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds 2012

Lidmaatschappen:

  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade

Maatschappelijke nevenfuncties:

Maakt deel uit van de sectie:

Publicaties:

  • Annotatie van mr. D. (Daniëlle) van Gastel bij uitspraak Rechtbank Den Haag 19 december 2018: Onvoldoende bewijs dat schade is opgelopen tijdens uitoefening werkzaamheden (via ps-updates.nl).
  • Annotatie mr. D. (Daniëlle) van Gastel bij uitspraak Rechtbank Overijssel 10 juli 2019: Geen sprake van eigen schuld vanwege ontbreken causaal verband bij passagier die ernstig letsel oploopt bij eenzijdig ongeval (via ps-updates.nl).
  • Annotatie mr. D. (Daniëlle) van Gastel bij uitspraak: Gemeente aansprakelijk vanwege gebrekkige weginrichting voor aanrijding van een fietser tegen een middengeleider op het midden van een fietspad: de invloed van CROW-richtlijnen en deskundigenverklaringen (via ps-updates.nl).
  • Annotatie mr. D. (Daniëlle) van Gastel bij uitspraak rechtbank Amsterdam 24 september 2020: Causaal verband bij informed consent (via ps-updates.nl).

Wat klanten over mij zeggen

Vanaf het begin zeer kundige adviezen gekregen. Goede en betrokken begeleiding wat heeft geleid tot een snelle afhandeling.

— Jesse, Sint-Annaland

Iemand die zijn vak verstaat. Wij zijn super goed bijgestaan door advocaat Daniëlle van Gastel. zij laat er geen gras overgroeien en is door het vuur gegaan voor ons. Deskundigheid op en top. Wij raden haar graag aan andere mensen aan.

— Edwin, Amstelveen

Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren en ben ik zeer content over de deskundigheid en het persoonlijke medeleven. De communicatie verliep heel soepel waardoor de afwikkeling gelukkig ook snel ging.

— Wilco, Bruchem

Uitstekend bijgestaan door mijn letselschade advocate. Zeer tevreden over wat zij voor mij al die jaren heeft gedaan en wat zij voor mij heeft bereikt.

— Nico, Alkmaar

Hoewel je nooit een advocaat nodig hoopt te hebben is het erg fijn dat je iemand treft die je zaken goed kan behartigen op het moment dat je hem toch nodig hebt. Ze hebben netjes de communicatie gevoerd met de diverse partijen en ook geduld gehad bij het aanleveren van diverse stukken. Gelukkig is alles op een goede en nette manier opgelost.

— Jeroen, Haaksbergen

Ik ben in een heel vervelende periode super geholpen door dit kantoor. Zij bleven naar mogelijkheden en oplossingen zoeken. Dit met goed resultaat.

— Joop, Lelystad

Ik heb het contact met Daniëlle als zeer professioneel doch betrokken ervaren.
Ze heeft haar werk uitermate goed geleverd.

— Alexendra, Groenlo

Ik en mijn gezin zijn zeer goed begeleid door Mevrouw van Gastel . Ze heeft ons steeds op zeer fijne wijze op de hoogte gesteld van het dossier.

— Marianne Goris

Efficiënte aanpak en vooral goede nazorg. Prettig, helder, kundig.

— Juan Haro

zij denken met je mee en nemen de zwaarste lasten voor je over top kantoor!

— Richard Temming

Ga vooral zo door. Mijn zaak is binnen zeer geringe tijd, naar uitermate tevredenheid, afgehandeld. Door negatieve ervaringen met verzekeringen in het verleden had ik er een hard hoofd in, maar dankzij de goede inzet en afhandeling van Daniëlle van Gastel ben ik een zeer tevreden klant.

— Michel van Ravels

Alles is super netjes afgehandeld. Goede uitleg, ondersteuning en begrip. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik algeheel tevreden ben

— Wendy van Osta

Zaak is steeds goed opgevolgd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

— Yuniz Joldersma

Prettig contact.

— Ruud van Zon

Ik ben zeer netjes geholpen.

— Gerard Elst