Ferda van Benthem - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Ferda

Ferda van Benthem

Beëdigingsdatum: 12 juni 1990

Maakt deel uit van de secties:
Letselschaderecht, Mediation

Over mij

Ferda is sinds 1990 advocaat letselschaderecht. Daarnaast is zij mediator. Ferda werkt vrijwel uitsluitend voor slachtoffers. Met haar 30 jaar ervaring is zij gepokt en gemazeld in de wereld van verzekeraars en rechtbanken.

Haar ervaring stelt Ferda in staat om direct tot de kern van de zaak te komen. Vanuit daar bepaalt zij samen met haar klant de juiste strategie om het gewenste doel te bereiken. Dat Ferda daarbij ook van de gebaande paden durft af te wijken, zorgt er regelmatig voor dat slachtoffers extra leed wordt bespaard.

“Geen enkel slachtoffer mag twéé keer slachtoffer worden. Wat hen is overkomen is vaak al erg genoeg. Daarom zet ik mij in voor financiële en emotionele genoegdoening voor mijn klanten. Dan kunnen zij hun energie weer op andere zaken richten.”

Ferda geeft ook al jarenlang onderwijs over het letselschaderecht, bij een onderwijsinstelling, bedrijven en aan verzekeraars. Zij stond aan de basis van het Keurmerk Letselschade en was jarenlang bestuurslid van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA).

Opleidingen:

  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 1990

Specialisatieopleiding:

  • LSA (opleiding tot letselschadeadvocaat; 1995)
  • MfN-registermediator (opleiding tot mediator; 2004)

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Letselschade Advocaten (voormalig bestuurslid)
  • NVMV-LetMe (voormalig voorzitter van de vereniging van LetselschadeMediators)

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Docent NCOI/NIBE SVV Cursus Letsel en diverse inhousecursussen bij verzekeringsmaatschappij en schaderegelingskantoren
  • Rotary Prinsenbeek

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

5 sterren! Professioneel en meegaand. Door Letselschade bij advocaat F. van Benthem terecht gekomen. Bemiddeling als zeer prettig en vakkundig ervaren.

— Stefanie, Maarssen

Sterk, snel, behulpzaam

— Sevilay Yalcin-Ciftci

Ferda heeft kennis van zaken, is eerlijk en open!

— A. Venema

Zij wist meteen de kern van het probleem te definiëren en heeft zich hiervoor 100% ingezet. Bovendien heeft Ferda heel open, transparant en met respect haar visie gegeven over wat volgens haar haalbaar is en wat niet.

— Anita van de Luijtgaarde

Ik ben erg tevreden over hoe ik behandeld ben door mevrouw van Benthem en ik kan iedereen haar aanbevelen inzake letselschade.

— Buitendijk

Ik had het gevoel dat ik met de rug tegen de muur stond en geen kant op kon. Ik voelde mij niet serieus genomen. Ferda nam de zaak heel serieus en snapte precies wat er aan de hand was. Dat was heel erg fijn voor ons en een grote opluchting. Zij heeft zich meer dan 100% ingezet met veel goede raad, adviezen en bovenal met veel geduld. Ik ben voor haar altijd uitgangspunt geweest en daar bijzonder dankbaar voor.

— Mevr. -

Het is een mooie combinatie tussen expertise, advies en eigen inbreng. Ook zeer prettig in de omgang. De uitkomst van van het geschil is ver boven verwachting.

— Stacey Hogg