AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Ilona

Ilona van den Heuvel

Maakt deel uit van de sectie:
Ondernemingsrecht

Over mij

Ilona is sinds 2007 faillissementsmedewerkster en sinds 2009 aan AK Advocaten verbonden. Zij werkt samen met Erik van Loon in de faillissementen waarin hij door de rechtbank als curator wordt benoemd. Daarbij houdt Ilona zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden, vanaf het moment van benoeming tot en met de (financiële) afwikkeling van het faillissement.

Ilona was betrokken bij de afwikkeling van ruim 250 faillissementen in verschillende branches. Deze ervaring stelt haar in staat om ieder faillissement te doorgronden en snel verbanden te leggen. Daarnaast kan zij door die ervaring alle voorkomende vragen van de verschillende bij een faillissement betrokken partijen beantwoorden. Daarmee weet zij veel onrust weg te nemen.

“Als faillissementsmedewerkster is geen dag hetzelfde en verloopt vrijwel iedere dag anders dan gepland. Die dynamiek in mijn werk vind ik fijn. Daarnaast hecht ik aan open en eerlijk contact met alle betrokkenen in een faillissement. Partijen hebben vaak behoefte aan duidelijkheid. Als het mogelijk is bied ik die duidelijkheid graag.”

Opleidingen:

  • Juridisch medewerker bedrijfsrecht

Verbonden aan kantoor sinds: 2009

Specialisatieopleidingen

  • Verschillende faillissementsgerelateerde verdiepingscursussen

Maakt deel uit van de sectie:

Expertises:

  • Faillissementsrecht