Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak
Jolanda Broeders

Jolanda Broeders

Jolanda Broeders

Jolanda werkt sinds 1995 bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Haar praktijk bestaat volledig uit letselschadezaken. Jolanda is onder meer gespecialiseerd in medische aansprakelijkheid en overlijdensschade. Daarnaast is zij veel werkgevers behulpzaam bij het claimen van loonschade, als één van hun werknemers een ongeval overkomt.

Jolanda doet haar werk met veel overgave en zet zich niet alleen volledig in voor haar klanten, maar ook voor slachtoffers in het algemeen. Zo vindt zij het belangrijk dat schaderegelingstrajecten soepeler gaan verlopen. Daarom is zij namens Slachtofferhulp Nederland lid van de Commissie Normering van de Letselschade Raad. In die commissie werkt zij samen met verzekeraars en slachtofferorganisaties aan aanbevelingen en richtlijnen om die trajecten te verbeteren.

Klanten waarderen aan Jolanda dat zij deskundig en betrokken is. Ze gaat tot het uiterste voor haar klanten en verliest daarbij niet uit het oog wat haar klanten willen en waar haar klanten het best mee geholpen zijn. Daarnaast vinden klanten dat Jolanda goed bereikbaar is, de tijd neemt om de zaken duidelijk uit te leggen en eerlijk is.

Jolanda is getrouwd en heeft vier kinderen, een zoon en drie dochters. Lange tijd heeft het gezin van Jolanda in het teken gestaan van de topsport van haar kinderen. Inmiddels zijn de kinderen daarmee gestopt en bedrijft Jolanda topsport op kantoor.

Jolanda blogt regelmatig over haar werk. U leest deze blogs hier.

E: jb@ak-advocaten.eu
M: 06 215 462 41
T: 076 502 20 80

Beëdigingsdatum: 6 december 1994

personal linkedin

blog-icon

 

 

Opleidingen:
• Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1995

Lidmaatschappen:
• Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl)
• Commissie Normering van De Letselschade Raad (www.deletselschaderaad.nl)

Maatschappelijke nevenfuncties:
• Lid van BCEL (Businessclub Etten-Leur)
• Lid van Bites & Business (regio Breda)

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Terug naar advocaten