AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Jolanda

Jolanda Broeders

Beëdigingsdatum: 6 december 1994

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Jolanda werkt sinds 1995 bij AK Advocaten. Haar praktijk bestaat volledig uit letselschadezaken. Jolanda staat slachtoffers bij die (ernstig) letsel hebben opgelopen door een medische fout of een ongeval, zoals een ongeval op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten.

Daarnaast werkt Jolanda voor nabestaanden van mensen die als gevolg van een ongeluk zijn overleden. Ze helpt hen bij het verhalen van de schade die het gevolg is van het overlijden.

Jolanda is betrokken bij haar klanten en doet haar werk met veel overgave. Ze gaat tot het uiterste, maar verliest daarbij niet uit het oog wat haar klanten willen en waar zij het best mee geholpen zijn.

“Er komt na een ongeval, zeker met ernstig letsel of overlijden, ontzettend veel op een klant of de nabestaanden af. Terwijl iemand nog aan het verwerken is dat hij bijvoorbeeld in een rolstoel terecht is gekomen of de nabestaanden nog in hun rouwproces zitten moeten er al allerlei zaken geregeld worden. En dat is vaak niet eenvoudig. Het is mijn taak om in het tempo dat bij de klant past al die zaken te regelen en daarmee de klant te ontzorgen. Op die manier kan ik voor klanten het verschil maken. De klant kan zich dan hoofdzakelijk richten op zijn herstel en de (rouw)verwerking.”

Jolanda zet zich niet alleen volledig in voor haar klanten, maar ook voor slachtoffers in het algemeen. Zo zou zij graag zien dat schadetrajecten soepeler verlopen. Daarom is Jolanda jarenlang (tot 2019) namens Slachtofferhulp Nederland lid geweest van de Commissie Normering van de Letselschade Raad. In die commissie werkte zij samen met verzekeraars en slachtofferorganisaties aan aanbevelingen en richtlijnen om die trajecten te verbeteren.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1995

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Lid van BCEL (Businessclub Etten-Leur)
  • Lid van Bites & Business (regio Breda)

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

De naam Jolanda Broeders geeft mij een gevoel van vertrouwen. Prima te woord gestaan en goed geholpen door Jolanda Broeders en Linda Brokken. Het was voor mij een goede keuze om juist bij hen een second opinion aan te vragen.

— Eddy, Oud-Turnhout

De samenwerking was perfect. Ik had me geen betere kunnen voorstellen.

— A. Sluiter, Huissen

Erg prettige samenwerking. Gedurende mijn zaak heeft Jolanda mij erg goed bij gestaan. Nam telkens de tijd om mij te informeren en was ook erg betrokken. Ze is hierin erg professioneel geweest en heeft veel ervaring.

— Jim, Baarle Nassau

Een moeilijke tijd, die zeer goed ondersteund werd door de advocaten. De advocaten zijn zeer beroepsmatig geschikt. Ze konden beiden goed met de tegenpartij overweg. Zijn bereikbaar geweest en hebben voldoende uitleg gegeven.

— Lesla, Zwolle

Professioneel, meegaand en doelgericht. Subliem!! Wij zijn bijgestaan door Mevrouw J. Broeders wie ons deskundig heeft begeleid en zich voor 100% heeft ingezet inzake onze zaak. De algehele procedure besloeg een lange periode gezien de complexiteit ervan, echter zijn we deze hele tijd vakkundig bijgestaan middels proactieve communicatie en betrokkenheid. De laatste maanden van het proces waren extra moeilijk door een onverwachte wending waarbij je als client een moeilijk periode doormaakt. Tijdens deze laatste periode merkte we des te meer het kwalitatieve onderscheid door het getoonde medeleven en betrokkenheid om de zaak tot een goed einde te brengen. Op het moment dat er twijfel bestond aan een goede afloop zette Mevrouw Broeders door wat uiteindelijk resulteerde in een zeer positieve uitkomst. Alle lof voor deze advocaat.

— Sebastiaan, Blauwestad

Jolanda is prettig en zakelijk tegelijk in de omgang. Heeft veel verstand van zaken en bijt zich er in vast. Na 5 geduldige jaren is de zaak op een gunstige wijze afgesloten. Een aanrader.

— Willem, Wernhout

Ik wil jou ook uit de grond van mijn hart enorm bedanken voor al jouw goede zorgen voor mij. Jij bent voor mij een top advocate!!!! Jij bent duidelijk, vastberaden, meelevend, zit er boven op, verslapt nooit en hebt het allerbeste voor mij bereikt. Het was een lange strijd, wat mij ook heel veel energie heeft gekost, maar dank zij jouw enorme inzet tot een goed einde gekomen. Mijn dank hiervoor is zeer groot!!!!!!

— Jan, Etten-Leur

Beide advocaten (Jolanda Broeders en Naomi Vermue) hebben zich uitermate goed ingelezen in het dossier en de zaak met de verzekering op een zeer deskundige wijze uitgevoerd, waarbij de situatie van de cliënt altijd centraal heeft gestaan.

— J. Luijkx, Rucphen

Vanaf het begin had ik een gerust gevoel in een positieve afloop. Mijn ervaring met Jolanda Broeders is heel positief. Haar deskundigheid heeft ervoor gezorgd dat we volgens mij het maximale eruit hebben gehaald uit de letselschade procedure. Mede door haar voortvarendheid in deze moeilijke en complexe zaak is er snel een overeenkomst bereikt met de tegenpartij. Ook vond ik het heel prettig dat ik van elke stap op de hoogte werd gehouden, middels o.a. e-mails. Door de hele behandelwijze van Jolanda had ik vanaf het begin een gerust gevoel dat het maximale eruit gehaald kan worden. Na een persoonlijke zoektocht, kreeg ik van mijn rechtsbijstandsverzekering toestemming om met Jolanda in zee te gaan. Dit was noodzakelijk omdat ik geen vertrouwen meer had in een goede afloop, toen mijn zaak in eerste instantie werd behandeld door een letselschade bureau. Ik wens iedereen in dergelijke complexe zaken een goede letselschade advocaat toe.

— Marco, Breda

Zeer betrokken met jou als klant en jouw 'zaak'. Letselschade is en blijft een moeilijke materie en vergt een lange adem. Betrokkenheid van mijn advocaat Jolanda Broeders naar mij als klant is bijzonder te noemen. Nagenoeg altijd was zij bereikbaar en steeds klaar om rugdekking te geven. De duidelijke afspraken die in het begin zijn gemaakt zijn steeds nageleefd. Dit geeft ook rust in het verdere verloop. Zij is in mijn ogen zeer deskundig en geeft goed en open advies. Ik ben zeer tevreden en kan het een ieder aanbevelen AK Advocaten in de armen te nemen mocht men onfortuinlijk iets overkomen.

— René, Wernhout

We zijn super goed geholpen door Jolanda Broeders en Paula Istha. Heel de begeleiding was gewoon super tof. Ze hebben echt gevochten voor ons. Een 10 score is eigenlijk te laag.

— Kees, Roosendaal

De afgelopen jaren zeer goed bijgestaand door letselsch. advocaat mevr. Broeders. Vanaf het begin heel prettig contact, begeleiding waar nodig en altijd een heel goed gevoel gehad bij het advocatenkantoor en in het bijzonder mevr. Broeders, zeker omdat je in situaties zit waar je normaliter niet mee te maken krijgt. Door haar kennis en kunde het volstrekte vertrouwen gekregen om alles volledig uit handen te geven en dat is zeer gewaardeerd door mij en mijn omgeving. Al met al een uitstekende beoordeling!

— JS, Etten-Leur

Omdat de zaak was overgedragen door een ander advocatenkantoor was er veel dossierwerk. Geen probleem, alles werd grondig doorgenomen en de zaak werd beter dan alle jaren daarvoor behandeld. Eindelijk troffen we een advocaat met ongelofelijk veel verstand van zaken en hart voor de zaak en cliënt. Beter kun je niet wensen. En het hoogst behaalbare resultaat. Top klasse!

— Mieke, Zwolle

Na een ernstig bedrijfsongeval van mijn zoon hebben we een vrijblijvend gesprek gehad met Asselbergs & Klinkerhamer advocaten. De afgelopen jaren is er veelvuldig contact geweest met Jolanda Broeders. Vanuit haar deskundigheid werden we altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en onze vragen werden direct beantwoord. We zijn heel tevreden over het verloop. Een ongeval met blijvend letsel brengt tenslotte al genoeg zorgen met zich mee.

— Bruijns

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de afgelopen 2 jaar. Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen als jij. Je hebt je de afgelopen 2 jaar voor mij volledig en voor de volle 200% ingezet. Daar ben ik je enorm dankbaar voor. Je mailde mij vaak op zondag en dan dacht ik, jeetje werkt ze nu nog? Het is toch weekend... Je beet je in mijn zaak en hebt je best gedaan samen met jouw medisch adviseur om voor mij te vechten om de aansprakelijkheid voor elkaar te krijgen. Je bent altijd eerlijk tegen mij geweest en dat waardeer ik enorm. Je hebt altijd naar mijn verhaal geluisterd en mij overal in betrokken ook daar ben ik je enorm dankbaar voor. Ik wens je dan ook heel veel liefde, gezondheid en geluk voor de toekomst en dat er nog maar heel veel cliënten zoals ik door jou geholpen mogen worden. Of het nou een goede uitslag is of niet. Ik gun iedereen een advocaat zoals jij. Ik ben in die zin geholpen dat ik het goed kan afsluiten.

— Anoniem

mijn zaak is vanuit een letselschadebureau , die in jaar 7 het erbij lieten zitten en er geen energie meer in staken, overgegaan naar Jolanda Broeders. In eerste instantie bleek dat het overgekomen dossier een puinhoop was. Langzaamaan en met veel inspanning is het vlot getrokken en gloorde er een beetje hoop. Jolanda bleef altijd eerlijk en vertelde dat het niet eenvoudig zou zijn, om op tot rechtvaardig resultaat te komen.
Uiteindelijk, negen jaar na mijn ongeluk, is de letselschadezaak toch goed beëindigd met een resultaat wat mij een gevoel van erkenning geeft. Het neemt geen pijn weg, voorkomt geen toekomstige operaties etc., maar er is wat dit betreft wel een enorme last van schouders gevallen. Kan het nu nog niet altijd geloven, dat dit nu voorbij is.

— Monique Martin

Erg professioneel en duidelijk

— Michel Meeuwsen

Ik zou het kantoor absoluut aanraden. We zijn op een voortreffelijke manier begeleid. Echt top!

— Jos de Nijs