Jolanda Broeders - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Jolanda

Jolanda Broeders

Beëdigingsdatum: 6 december 1994

Maakt deel uit van de sectie:
letselschaderecht

Over mij

Jolanda werkt sinds 1995 bij Asselbergs & Klinkhamer. Haar praktijk bestaat volledig uit letselschadezaken. Jolanda staat slachtoffers bij die (ernstig) letsel hebben opgelopen door een medische fout of een ongeval, zoals een ongeval op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten.

Daarnaast werkt Jolanda voor nabestaanden van mensen die als gevolg van een ongeluk zijn overleden. Ze helpt hen bij het verhalen van de schade die het gevolg is van het overlijden.

Jolanda is betrokken bij haar klanten en doet haar werk met veel overgave. Ze gaat tot het uiterste, maar verliest daarbij niet uit het oog wat haar klanten willen en waar zij het best mee geholpen zijn.

“Er komt na een ongeval, zeker met ernstig letsel of overlijden, ontzettend veel op een klant of de nabestaanden af. Terwijl iemand nog aan het verwerken is dat hij bijvoorbeeld in een rolstoel terecht is gekomen of de nabestaanden nog in hun rouwproces zitten moeten er al allerlei zaken geregeld worden. En dat is vaak niet eenvoudig. Het is mijn taak om in het tempo dat bij de klant past al die zaken te regelen en daarmee de klant te ontzorgen. Op die manier kan ik voor klanten het verschil maken. De klant kan zich dan hoofdzakelijk richten op zijn herstel en de (rouw)verwerking.”

Jolanda zet zich niet alleen volledig in voor haar klanten, maar ook voor slachtoffers in het algemeen. Zo zou zij graag zien dat schadetrajecten soepeler verlopen. Daarom is Jolanda jarenlang (tot 2019) namens Slachtofferhulp Nederland lid geweest van de Commissie Normering van de Letselschade Raad. In die commissie werkte zij samen met verzekeraars en slachtofferorganisaties aan aanbevelingen en richtlijnen om die trajecten te verbeteren.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1995

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Lid van BCEL (Businessclub Etten-Leur)
  • Lid van Bites & Business (regio Breda)

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik zou het kantoor absoluut aanraden. We zijn op een voortreffelijke manier begeleid. Echt top!

— Jos de Nijs