Jolanda Broeders - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Jolanda

Jolanda Broeders

Beëdigingsdatum: 6 december 1994

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Jolanda werkt sinds 1995 bij Asselbergs & Klinkhamer. Haar praktijk bestaat volledig uit letselschadezaken. Jolanda staat slachtoffers bij die (ernstig) letsel hebben opgelopen door een medische fout of een ongeval, zoals een ongeval op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten.

Daarnaast werkt Jolanda voor nabestaanden van mensen die als gevolg van een ongeluk zijn overleden. Ze helpt hen bij het verhalen van de schade die het gevolg is van het overlijden.

Jolanda is betrokken bij haar klanten en doet haar werk met veel overgave. Ze gaat tot het uiterste, maar verliest daarbij niet uit het oog wat haar klanten willen en waar zij het best mee geholpen zijn.

“Er komt na een ongeval, zeker met ernstig letsel of overlijden, ontzettend veel op een klant of de nabestaanden af. Terwijl iemand nog aan het verwerken is dat hij bijvoorbeeld in een rolstoel terecht is gekomen of de nabestaanden nog in hun rouwproces zitten moeten er al allerlei zaken geregeld worden. En dat is vaak niet eenvoudig. Het is mijn taak om in het tempo dat bij de klant past al die zaken te regelen en daarmee de klant te ontzorgen. Op die manier kan ik voor klanten het verschil maken. De klant kan zich dan hoofdzakelijk richten op zijn herstel en de (rouw)verwerking.”

Jolanda zet zich niet alleen volledig in voor haar klanten, maar ook voor slachtoffers in het algemeen. Zo zou zij graag zien dat schadetrajecten soepeler verlopen. Daarom is Jolanda jarenlang (tot 2019) namens Slachtofferhulp Nederland lid geweest van de Commissie Normering van de Letselschade Raad. In die commissie werkte zij samen met verzekeraars en slachtofferorganisaties aan aanbevelingen en richtlijnen om die trajecten te verbeteren.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1995

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Lid van BCEL (Businessclub Etten-Leur)
  • Lid van Bites & Business (regio Breda)

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Omdat de zaak was overgedragen door een ander advocatenkantoor was er veel dossierwerk. Geen probleem, alles werd grondig doorgenomen en de zaak werd beter dan alle jaren daarvoor behandeld. Eindelijk troffen we een advocaat met ongelofelijk veel verstand van zaken en hart voor de zaak en cliënt. Beter kun je niet wensen. En het hoogst behaalbare resultaat. Top klasse!

— Mieke, Zwolle

Na een ernstig bedrijfsongeval van mijn zoon hebben we een vrijblijvend gesprek gehad met Asselbergs & Klinkerhamer advocaten. De afgelopen jaren is er veelvuldig contact geweest met Jolanda Broeders. Vanuit haar deskundigheid werden we altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken en onze vragen werden direct beantwoord. We zijn heel tevreden over het verloop. Een ongeval met blijvend letsel brengt tenslotte al genoeg zorgen met zich mee.

— Bruijns

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de afgelopen 2 jaar. Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen als jij. Je hebt je de afgelopen 2 jaar voor mij volledig en voor de volle 200% ingezet. Daar ben ik je enorm dankbaar voor. Je mailde mij vaak op zondag en dan dacht ik, jeetje werkt ze nu nog? Het is toch weekend... Je beet je in mijn zaak en hebt je best gedaan samen met jouw medisch adviseur om voor mij te vechten om de aansprakelijkheid voor elkaar te krijgen. Je bent altijd eerlijk tegen mij geweest en dat waardeer ik enorm. Je hebt altijd naar mijn verhaal geluisterd en mij overal in betrokken ook daar ben ik je enorm dankbaar voor. Ik wens je dan ook heel veel liefde, gezondheid en geluk voor de toekomst en dat er nog maar heel veel cliënten zoals ik door jou geholpen mogen worden. Of het nou een goede uitslag is of niet. Ik gun iedereen een advocaat zoals jij. Ik ben in die zin geholpen dat ik het goed kan afsluiten.

— Anoniem

mijn zaak is vanuit een letselschadebureau , die in jaar 7 het erbij lieten zitten en er geen energie meer in staken, overgegaan naar Jolanda Broeders. In eerste instantie bleek dat het overgekomen dossier een puinhoop was. Langzaamaan en met veel inspanning is het vlot getrokken en gloorde er een beetje hoop. Jolanda bleef altijd eerlijk en vertelde dat het niet eenvoudig zou zijn, om op tot rechtvaardig resultaat te komen.
Uiteindelijk, negen jaar na mijn ongeluk, is de letselschadezaak toch goed beëindigd met een resultaat wat mij een gevoel van erkenning geeft. Het neemt geen pijn weg, voorkomt geen toekomstige operaties etc., maar er is wat dit betreft wel een enorme last van schouders gevallen. Kan het nu nog niet altijd geloven, dat dit nu voorbij is.

— Monique Martin

Erg professioneel en duidelijk

— Michel Meeuwsen

Ik zou het kantoor absoluut aanraden. We zijn op een voortreffelijke manier begeleid. Echt top!

— Jos de Nijs