AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
José

José Renshoff

Beëdigingsdatum: 27 januari 1994

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

José werkt sinds juli 2023 als interim advocaat op de sectie Letselschade van AK Advocaten. Zij houdt zich al ruim 25 jaar met veel liefde en plezier bezig met letselschadezaken.

José staat slachtoffers bij die (ernstig) letsel hebben opgelopen door een medische fout of een ongeval, zoals een ongeval op het werk of in het verkeer. Zij is betrokken bij haar klanten en doet haar werk met een grote gedrevenheid en inzet. Haar aanpak is doortastend en no nonsense, maar altijd met oog voor het menselijke aspect. Dit stelt José in staat de belangen van haar klanten optimaal te dienen.

“Het geeft mij veel voldoening als ik mensen die iets naars is overkomen weer een stuk op weg kan helpen om verder te gaan met hun leven.”

Voordat José als zelfstandig interim letselschade advocaat aan de slag ging, werkte zij vanaf 2000 bijna 18 jaar bij AK Advocaten.

Opleidingen:

  • Universiteit Utrecht
  • PAO Grotius Personenschade

Verbonden aan kantoor sinds: 2023

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Fijne en persoonlijke ondersteuning. Mijn ervaring met José is prima, er was altijd tijd voor persoonlijke kant en toch met de zakelijkheid die je van een advocaat mag verwachten. Heel fijn en snel afgehandeld. Dank je wel daarvoor

— John, Rijsbergen