AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Judith

Judith Vermeeren

Beëdigingsdatum: 11 juli 2007

Maakt deel uit van de secties:
Vastgoedrecht

Over mij

Judith maakt sinds 2007 deel uit van de sectie Vastgoed- en omgevingsrecht van AK Advocaten. Judith heeft zich gespecialiseerd in het huurrecht, appartementsrecht, bouwrecht en aanbestedingsrecht. Tot haar klantenkring rekent Judith woningcorporaties, zorginstellingen, aannemers, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en investeerders. Zij adviseert over de huur en verhuur van woon- en bedrijfsruimte, aan- en verkoop van onroerend goed, appartementsrecht en bouwrecht in de breedste zin van het woord. Judith heeft veel ervaring met de verschillende procedures binnen het vastgoedrecht, zowel bij rechtbanken als de Raad van Arbitrage voor bouwgeschillen.

Daarnaast heeft Judith ervaring in het aanbestedingsrecht, in het bijzonder met de werking van het aanbestedingsrecht in de contractuele (uitvoerings)fase. Zij vormt een hecht team met aanbestedingsrechtspecialist Karelijne van Kampen.

Judith werkt voor woningcorporaties, aannemers, ontwikkelaars, investeerders, vastgoedbeheerders en zorginstellingen, maar ook voor particulieren. Deze diversiteit maakt dat Judith een goed inzicht heeft in de belangen van alle betrokkenen in het (bouw)proces. Judith gaat graag samen met haar klanten voor een helder, realistisch en praktisch plan van aanpak, waar zij vervolgens doortastend mee aan de slag gaat.

“In de ‘ideale wereld’ zouden mijn klanten eerst juridisch advies inwinnen, voordat zij een handtekening zetten. Dan kunnen wij de risico’s in kaart brengen en daarop anticiperen. Want hoewel ondernemen ook risico’s nemen is, is het belangrijk om dat bewust en weloverwogen te doen. Ik vind het een uitdaging om mijn klanten, meestal ondernemers, daarin te begeleiden. Natuurlijk is een procedure soms onvermijdelijk, maar (zeker) ook in de rechtszaal ben ik in mijn element.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg
  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2007

Specialisatieopleiding:

  • Specialisatieopleiding Huurrecht VHA

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA)
  • Vereniging voor Bouwrechtadvocaten (VBRA)
  • Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)

Maatschappelijke nevenfunctie:

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

5 voor 12 kreeg ik van mijn tegenpartij een brief toegezonden. Tijd was onze vijand. Echter heeft Judith mijn casus zeer snel en adequaat opgepakt. Zag direct het probleem en liet mij nog zaken zien welke ik niet had voorzien. Door het snelle schakelen en acteren hebben we de tegenpartij kunnen weerhouden en middels een schikking het kunnen oplossen. Wat mij betreft een aanrader.

— Hakan, Berkel en Rodenrijs

Duidelijke, rustige en vriendelijke benadering. Professioneel. In onze zaak zijn wij uitstekend bijgestaan door Elsemieke Cools onder supervisie van Judith Vermeeren. De contacten die we met beiden hebben gehad waren altijd zeer vriendelijk, helder, eerlijk en duidelijk. We voelden ons zeer goed door hen vertegenwoordigd.

— Annemiek, Etten-Leur

Fijne ervaring met dit kantoor. Snelle actie en bij afwezigheid van de betreffende snel reactie van vervanger! Verder duidelijke uitleg over diverse zaken waardoor ook wij zonder echte rechten kennis alles snapten!! Judith heeft in het begin de zaak opgepakt en later heeft Elsemieke het overgenomen.

— Jolanda, Oosteind

Ik ben zeer deskundig geholpen door AK Advocaten. De advocaten namen de tijd voor mijn zaak en gingen voor het maximale resultaat. Uw bereikbaarheid via de telefoon en e-mail was zeer goed.

— Kenneth, Hierden

Het is goed werken/afstemmen en afspraken worden goed nagekomen

— Ben van den Maagdenberg

Grote expertise

— Wout van Slobbe

Judith denkt goed mee en geeft correct advies

— Roger Mol

Vriendelijk, adequaat en zeer professioneel. Helemaal top!

— M. Epping

Vriendelijk, servicegericht en meedenkend.

— G.A. de Kock

Deskundige en snelle hulp!

— J. Rozemeyer