Judith Vermeeren - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Judith

Judith Vermeeren

Beëdigingsdatum: 11 juli 2007

Maakt deel uit van de secties:
Vastgoed- en omgevingsrecht, Vastgoedrecht

Over mij

Judith maakt sinds 2007 deel uit van de sectie Vastgoed- en omgevingsrecht van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Judith heeft zich gespecialiseerd in het huurrecht, appartementsrecht, bouwrecht en aanbestedingsrecht. Tot haar klantenkring rekent Judith woningcorporaties, zorginstellingen, aannemers, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders en investeerders. Zij adviseert over de huur en verhuur van woon- en bedrijfsruimte, aan- en verkoop van onroerend goed, appartementsrecht en bouwrecht in de breedste zin van het woord. Judith heeft veel ervaring met de verschillende procedures binnen het vastgoedrecht, zowel bij rechtbanken als de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Daarnaast heeft Judith ervaring in het aanbestedingsrecht, in het bijzonder met de werking van het aanbestedingsrecht in de contractuele (uitvoerings)fase. Zij vormt een hecht team met aanbestedingsrechtspecialist Karelijne van Kampen.

Judith werkt voor woningcorporaties, aannemers, ontwikkelaars, investeerders, vastgoedbeheerders en zorginstellingen, maar ook voor particulieren. Deze diversiteit maakt dat Judith een goed inzicht heeft in de belangen van alle betrokkenen in het (bouw)proces. Judith gaat graag samen met haar klanten voor een helder, realistisch en praktisch plan van aanpak, waar zij vervolgens doortastend mee aan de slag gaat.

“In de ‘ideale wereld’ zouden mijn klanten eerst juridisch advies inwinnen, voordat zij een handtekening zetten. Dan kunnen wij de risico’s in kaart brengen en daarop anticiperen. Want hoewel ondernemen ook risico’s nemen is, is het belangrijk om dat bewust en weloverwogen te doen. Ik vind het een uitdaging om mijn klanten, meestal ondernemers, daarin te begeleiden. Natuurlijk is een procedure soms onvermijdelijk, maar (zeker) ook in de rechtszaal ben ik in mijn element.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg
  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2007

Specialisatieopleiding:

  • Specialisatieopleiding Huurrecht VHA

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA)
  • Vereniging voor Bouwrechtadvocaten (VBRA)
  • Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)

Maatschappelijke nevenfunctie:

  • JCI Etten-Leur

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik ben zeer deskundig geholpen door Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. De advocaten namen de tijd voor mijn zaak en gingen voor het maximale resultaat. Uw bereikbaarheid via de telefoon en e-mail was zeer goed.

— Kenneth, Hierden

Het is goed werken/afstemmen en afspraken worden goed nagekomen

— Ben van den Maagdenberg

Grote expertise

— Wout van Slobbe

Judith denkt goed mee en geeft correct advies

— Roger Mol

Vriendelijk, adequaat en zeer professioneel. Helemaal top!

— M. Epping

Vriendelijk, servicegericht en meedenkend.

— G.A. de Kock

Deskundige en snelle hulp!

— J. Rozemeyer