Karelijne van Kampen - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Karelijne

Karelijne van Kampen

Beëdigingsdatum: 28 augustus 1998

Maakt deel uit van de sectie:
vastgoedrecht

Over mij

Aanbesteding en staatssteun vormen een niche binnen het vastgoedrecht, maar zijn niet beperkt tot vastgoed. Om haar klanten op alle facetten van het aanbestedings- en staatsteunrecht op hoog niveau van dienst te kunnen zijn, is Asselbergs en Klinkhamer Advocaten per 1 november 2016 een samenwerking aangegaan met Karelijne van Kampen.

De eerste 5 jaar was Karelijne werkzaam bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn op het gebied van het (bijzonder) bestuursrecht en vervolgens heeft zij 10 jaar bij Holland van Gijzen advocaten gewerkt waar zij in eerste instantie een ruimtelijk bestuursrecht praktijk had die later werd gecombineerd met het aanbestedingsrecht en staatssteunrecht . Karelijne is in 2008 haar eigen kantoor gestart. Haar praktijk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een 100% aanbestedings- en staatssteunrechtpraktijk.

Omdat de ontwikkelingen op het aanbestedingsrecht zeer snel gaan en het rechtsgebied op nationaal gebied zowel adviezen van de Commissie van Aanbestedingsrecht als uitspraken van de rechtbanken en arresten van het Hof van Justitie EU opleveren, is het zaak om je kennis goed op peil te houden. De afgelopen jaren heeft Karelijne dit gedaan door een aantal zeer gespecialiseerde cursussen aan de Universiteit Utrecht en Leiden te volgen.

Opleidingen:

  • Universiteit Leiden

Verbonden aan kantoor sinds 2016.

Specialisatieopleidingen:

  • Grotius Nederlands en Europees aanbestedingsrecht
  • 2 daagse verdiepingscursus: Staatssteun aan Rijks Universiteit Leiden
  • Verkorte leergang: gunningsmethodieken: juridische en economische aspecten & Verkorte leergang: publieke samenwerking aan Universiteit Utrecht

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Bouwrechtadvocaten (VBRA)
  • Nederlandse Vereniging van Aanbestedingsrecht advocaten (NVvA)

Maakt deel uit van de sectie: