AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Linda

Linda Brokken

Beëdigingsdatum: 3 maart 2022

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Linda is in juli 2020 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie liep zij onder meer stage bij AK Advocaten. Sinds september 2020 is Linda aan ons kantoor verbonden en sinds maart 2022 als advocaat.

Linda is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en werkt voornamelijk voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen bij een ongeval of medische fout. Linda is betrokken bij haar klanten.

“Onze klanten hebben het zwaar door het letsel dat zij hebben opgelopen. Ik vind het belangrijk dat zij weten dat zij met hun probleem bij mij terecht kunnen. Het geeft voldoening om ze met hun zaak te kunnen helpen.”

Opleidingen:

  • Bachelor  – Universiteit van Tilburg
  • Master Aansprakelijkheid & Verzekering – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds 2020

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

De advocaat heeft mij goed op de hoogte gehouden van de stappen die zij ging zetten en vroeg iedere keer om toestemming voordat zij tot actie overging. Dit alles heeft tot een voor ons zeer gunstig eindresultaat geleid, ondanks het traineren van de zaak door de tegenpartij.

— G., Eindhoven

Zeer goed bijgestaan vanaf start tot einde ondanks wisseling van advocaat. Vanaf moment met het in zee gaan na ongeval, 1e bezoek persoonlijk, tot de telefonische contacten en mailwisselingen altijd helder overzicht van wat er gedaan is, wordt en de verdere stappen. Altijd bedenktijd en overleg eer we verder gingen met de volgende stap.

— Wim, Nieuw-Vossemeer

Heel deskundig en met veel geduld voor de mij als amateur in het juridische wereldje. Na een ongeval meegemaakt te hebben, werd ik zeer goed geholpen met deskundig advies.

— Erik, Hoeven

De samenwerking tussen beide partijen, letstelschade advocaat en mij, was goed. Ze hield de procedure goed bij en regelmatig contact zowel via e-mail als telefonisch.

— Marie-Louise, Etten-Leur