Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Margot

Margot de Wit-Jansen

Beëdigingsdatum: 25 november 2011

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Margot werkt sinds 2014 als advocaat bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Zij is in 2011 haar carrière als advocaat begonnen in Bergen op Zoom, waar zij ervaring heeft opgedaan in het personen- en familierecht en letselschaderecht. Sinds 2014 behandelt zij uitsluitend nog zaken op het gebied van letselschade.

Margot staat slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten bij. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het medisch tuchtrecht.

Margot pakt haar zaken doortastend en pro-actief aan. Ze is goed bereikbaar voor haar klanten, luistert goed naar wat zij willen bereiken en maakt op basis daarvan een helder plan van aanpak. Vervolgens stelt zij alles in het werk om de gestelde doelen te bereiken. Als daarvoor een procedure nodig is, gaat zij die niet uit de weg.

“In het letselschaderecht is geen zaak hetzelfde, maar mijn klanten staan vrijwel altijd voor een combinatie van juridische en niet-juridische problemen. Voor hen is het belangrijk dat ze in mij een vertrouwenspersoon en luisterend oor vinden. Tegelijk ben ik er om hun problemen aan te pakken, zodat zij zich op hun herstel kunnen concentreren.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2014

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Mijn advocate was Margot de Wit. Ik ben erg tevreden over de manier waarop zij mij geholpen heeft. Fijne communicatie gehad afgelopen maanden.

— Kisha, Bavel

Deze langdurige zaak met een zeer strijdlustige tegenpartij is uiteindelijk met de inzet en vastberadenheid van Margot tot een voor ons zeer bevredigend einde gekomen.

— J. de Grave, Zwolle

Vanaf het begin tot het einde zaakcontact/relatie duidelijk, deskundig, menselijk/begripvol. Fijne relatie en samenwerking met Mevr. de Wit-Jansen. Vanaf het begin tot het einde een duidelijke en deskundige aanpak van mijn letselschade zaak. Een verademing na mijn vorige behandelaar (jurist) bij een ander gespecialiseerd letselschade kantoor in Limburg.

— Bert, Landgraaf

Mijn ervaring met dit advocatenkantoor is super. Mevrouw de Wit was de advocate van mijn vader nadat hij een ernstig auto ongeluk heeft gehad. Er kwam heel veel op mij af en en mevrouw de Wit heeft mij enorm goed geholpen met alles en mij veel uit handen genomen. Ook na het overlijden van mijn vader heeft ze verder alles geregeld met de verzekering en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ik ben dankbaar voor wat ze allemaal gedaan heeft en ben blij dat zij onze advocaat is geweest. Margot bedankt voor alles, je bent een topper!!

— Diana, Sprundel

Ik ervaar mijn ervaring als superfijn ondanks de situatie. Ik heb zelfs uw kantoor aanbevolen bij een kennis. Jullie waren altijd meelevend en begripvol.

— Diana, Etten-Leur

Deskundige hulpverlening.

— Robin Broeren

Jullie doen jullie werk goed

— Wil Rooseman

Van zéér goede kwaliteit. Vakkundig, diplomatiek, tactvol, snel, accuraat, vriendelijk, volhardend.

— W,F. Grethe