Margot de Wit-Jansen - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Margot

Margot de Wit-Jansen

Beëdigingsdatum: 25 november 2011

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Margot werkt sinds 2014 als advocaat bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer. Zij is in 2011 haar carrière als advocaat begonnen in Bergen op Zoom, waar zij ervaring heeft opgedaan in het personen- en familierecht en letselschaderecht. Sinds 2014 behandelt zij uitsluitend nog zaken op het gebied van letselschade.

Margot staat slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten bij. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het medisch tuchtrecht.

Margot pakt haar zaken doortastend en pro-actief aan. Ze is goed bereikbaar voor haar klanten, luistert goed naar wat zij willen bereiken en maakt op basis daarvan een helder plan van aanpak. Vervolgens stelt zij alles in het werk om de gestelde doelen te bereiken. Als daarvoor een procedure nodig is, gaat zij die niet uit de weg.

“In het letselschaderecht is geen zaak hetzelfde, maar mijn klanten staan vrijwel altijd voor een combinatie van juridische en niet-juridische problemen. Voor hen is het belangrijk dat ze in mij een vertrouwenspersoon en luisterend oor vinden. Tegelijk ben ik er om hun problemen aan te pakken, zodat zij zich op hun herstel kunnen concentreren.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2014

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Deskundige hulpverlening.

— Robin Broeren

Jullie doen jullie werk goed

— Wil Rooseman

Van zéér goede kwaliteit. Vakkundig, diplomatiek, tactvol, snel, accuraat, vriendelijk, volhardend.

— W,F. Grethe