Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Naomi

Naomi Vermue

Beëdigingsdatum: 7 februari 2020

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Naomi werkt vanaf maart 2019 bij de sectie Letselschade van Asselbergs & Klinkhamer, sinds februari 2020 als advocaat. Voordat zij bij Asselbergs & Klinkhamer kwam werkte Naomi een aantal jaar bij een rechtsbijstandverzekeraar. Daar hield zij zich bezig met civiel recht en letselschaderecht.

Naomi werkt voornamelijk voor slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen, valpartijen door een slecht wegdek en geweldsmisdrijven. Ook behandelt zij regreszaken voor bijvoorbeeld zorgverzekeraars.

“Als iemand letselschade oploopt kan dat een hele grote impact hebben op iemands leven. Het geeft veel voldoening als ik in die periode iets voor onze klanten kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat ze zich prettig voelen bij onze samenwerking en vertrouwen hebben in de aanpak. Daarom hecht ik veel waarde aan laagdrempelig en persoonlijk contact.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Lidmaatschappen:

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Goed hulp en ondersteuning bij een moeilijk onderwerp als letselschade. Advocaat gaf een goede en duidelijke uitleg van de voor mij onbekende materie. Ze was een steun bij het onderhandelen met de verzekering van de tegenpartij. Zij hield mij ook regelmatig op de hoogte van de voortgang van het proces. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat.

— Hans, Nieuwstadt

We zijn gedurende de gehele procedure correct en vakkundig geholpen en bijgestaan. Het gehele traject heeft - mede door corona (lange wachttijden in medisch circuit) - best lang geduurd. De wijze waarop we hier doorheen begeleid zijn door Naomi hebben wij als zeer prettig, aangenaam en kundig ervaren. Gelukkig is nu alles afgesloten en we kijken eens te meer weer vooruit.

— Marcelina, Leiderdorp

Beide advocaten (Jolanda Broeders en Naomi Vermue) hebben zich uitermate goed ingelezen in het dossier en de zaak met de verzekering op een zeer deskundige wijze uitgevoerd, waarbij de situatie van de cliënt altijd centraal heeft gestaan.

— J. Luijkx, Rucphen

uitstekend, vriendelijk, beleefd , behulpzaam, accuraat.

— M.W., Roosendaal

Mijn ervaring met A&K advocaten is door hun deskundigheid en vriendelijkheid positief. Vanaf het begin was het contact vriendelijk en elke stap/fase werd steeds goed toegelicht. Ook de opvolging van zaken verliep altijd correct.

— Theo, Leiderdorp

Je wordt serieus genomen en veel voor je gedaan. Prima uitleg en enorme inzet.

— Reinskje Doornbos

Er wordt naar je geluisterd en samen. Zoeken naar de juiste oplossing. Want het is niet makkelijk als je in een situatie zit waar je het soms niet meer ziet zitten door pijn, en geheugenverlies.

— Beely ariane