AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Naomi

Naomi Vermue

Beëdigingsdatum: 7 februari 2020

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Naomi werkt vanaf maart 2019 bij de sectie Letselschade van AK Advocaten, sinds februari 2020 als advocaat. Voordat zij bij ons kantoor kwam werkte Naomi een aantal jaar bij een rechtsbijstandverzekeraar. Daar hield zij zich bezig met civiel recht en letselschaderecht.

Naomi werkt voornamelijk voor slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen, valpartijen door een slecht wegdek en geweldsmisdrijven. Ook behandelt zij regreszaken voor bijvoorbeeld zorgverzekeraars.

“Als iemand letselschade oploopt kan dat een hele grote impact hebben op iemands leven. Het geeft veel voldoening als ik in die periode iets voor onze klanten kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat ze zich prettig voelen bij onze samenwerking en vertrouwen hebben in de aanpak. Daarom hecht ik veel waarde aan laagdrempelig en persoonlijk contact.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2019

Lidmaatschappen:

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik heb geweldige ondersteuning gehad op elk moment dat dat nodig was. Na mijn ongeluk in 2018 nam Ferda van Benthem contact met mij op i.v.m. letselschade, vanaf het ongeluk is mijn leven een warboel geweest van emoties en moeite met acceptatie dat dit nooit meer hetzelfde zou zijn. Ferda en daarna haar collega Naomi Vermue hebben mij altijd gerust gesteld en gesteund waar dat nodig was. Van de zakelijke dingen tot gewoon een praatje maken als ik me niet zo goed voelde ze waren altijd bereikbaar. Ik wil Ferda en Naomi daarom ook beide heel erg bedanken voor alle hulp de afgelopen 5 jaar.

— Sanne, Eindhoven

Mijn advocaat heeft alles in het werk gesteld om de zaak sneller af te handelen. Geen reacties op mail, telefoon en andere communicatiemiddelen van de verzekering in België die moet betalen. Wennen was wel tijdens afhandeling van advocaat te wisselen. Naomi heeft het goed opgepakt

— Leny, Roosendaal

Duidelijke zakelijk inhoudelijk goede hulp met een menselijke doelgerichtheid. Transparant duidelijk advies en toelichting op alle opties en keuzen die zich aanboden in dit traject. Een efficiënt coaching om ook daar waar de moed in de schoenen zakt de ogen op de horizon te houden en door te gaan.

— Constantijn, Breda

Al met al buitengewoon goed en netjes ,duidelijke communicatie. Er is echter een punt wat ik toch wel een beetje lastig vind. Mijn zaak is door drie medewerkers behandeld dit door ziekte of vertrek van de medewerker. Dat is lastig zeker omdat je met de ene gelijk een band hebt en met de andere niet. Maar verder is alles goed afgehandeld.

— Wil, Nijmegen

Naomi, vond ik geweldig, zakelijk, maar heel lief en meedenkend. Naomi hield mij altijd goed op de hoogte en gaf mij heel goed en fijn advies. Ik had dat niet verwacht, maar ik geef haar een 10. Het bedrijf mag trots op haar zijn.

— Tiny, Oud Beijerland

Ik kwam in aanraking met Naomi, die mijn dossier behandelde.
I.v.m het letselschade die ik had opgelopen na een kop staart aanrijding. Mijn dossier is vanaf het in handen kwam van Naomi meteen in een sneltrein terecht. Ze nam mijn klachten vooral serieus en heeft altijd een terugkoppeling gegeven over de stand van zaken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren en hoefde haar niet na te jagen. Ze zette haar tanden in mijn dossier en heeft deze op een voor beide partijen bevredigende wijze kunnen afsluiten. Hartelijk dank Naomi, Je bent een top Advocaat.

— Renate, Utrecht

Vanaf het eerste telefoongesprek gaf het mij een heel goed gevoel, dat is niet meer weg gegaan. Wij vonden het heel fijn om ook een keer persoonlijk te hebben gesproken met Naomi Vermue, we hadden echt het gevoel dat ze haar best deed voor ons.

— Arnold, Spijkenisse

Goed hulp en ondersteuning bij een moeilijk onderwerp als letselschade. Advocaat gaf een goede en duidelijke uitleg van de voor mij onbekende materie. Ze was een steun bij het onderhandelen met de verzekering van de tegenpartij. Zij hield mij ook regelmatig op de hoogte van de voortgang van het proces. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat.

— Hans, Nieuwstadt

We zijn gedurende de gehele procedure correct en vakkundig geholpen en bijgestaan. Het gehele traject heeft - mede door corona (lange wachttijden in medisch circuit) - best lang geduurd. De wijze waarop we hier doorheen begeleid zijn door Naomi hebben wij als zeer prettig, aangenaam en kundig ervaren. Gelukkig is nu alles afgesloten en we kijken eens te meer weer vooruit.

— Marcelina, Leiderdorp

Beide advocaten (Jolanda Broeders en Naomi Vermue) hebben zich uitermate goed ingelezen in het dossier en de zaak met de verzekering op een zeer deskundige wijze uitgevoerd, waarbij de situatie van de cliënt altijd centraal heeft gestaan.

— J. Luijkx, Rucphen

uitstekend, vriendelijk, beleefd , behulpzaam, accuraat.

— M.W., Roosendaal

Mijn ervaring met AK advocaten is door hun deskundigheid en vriendelijkheid positief. Vanaf het begin was het contact vriendelijk en elke stap/fase werd steeds goed toegelicht. Ook de opvolging van zaken verliep altijd correct.

— Theo, Leiderdorp

Je wordt serieus genomen en veel voor je gedaan. Prima uitleg en enorme inzet.

— Reinskje Doornbos

Er wordt naar je geluisterd en samen. Zoeken naar de juiste oplossing. Want het is niet makkelijk als je in een situatie zit waar je het soms niet meer ziet zitten door pijn, en geheugenverlies.

— Beely ariane