Paula Istha - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Paula

Paula Istha

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Paula werkt sinds 2008 bij Asselbergs & Klinkhamer, sinds 2019 als jurist letselschade. Zij staat voornamelijk slachtoffers van geweldsmisdrijven en zedenzaken bij. Daarnaast werkt zij in de algemene letselschadepraktijk, waar zij slachtoffers van medische fouten, verkeers- en bedrijfsongevallen helpt.

Paula hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie.

“Bij slachtoffers van een zedenzaak of geweldsmisdrijf zie ik veel verdriet, boosheid, verwarring en onbegrip. Strafzaken gaan vooral tussen het OM en de verdachte. Voor onze klanten probeer ik negatieve gevoelens zoveel mogelijk weg te nemen, aandacht te vragen voor hun situatie en samen met hen met een tevreden gevoel de rechtbank te verlaten. Het is fijn om te zien dat je je klanten naar een moment kan begeleiden dat zij aan verwerken toekomen.”

Opleidingen:

  • MEAO
  • HBO Rechten (in afrondende fase)

Verbonden aan kantoor sinds 2008

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

We zijn super goed geholpen door Jolanda Broeders en Paula Istha. Heel de begeleiding was gewoon super tof. Ze hebben echt gevochten voor ons. Een 10 score is eigenlijk te laag.

— Kees, Roosendaal

Wij zijn positief verrast door de doortastendheid van Paula en haar collega Berkan mbt de behandeling van onze strafzaak. Tot in de details hadden ze het uitgewerkt wat uiteindelijk resulteerde in een gewenste uitspraak waar wij zeer tevreden mee zijn. Ik schrijf niet snel een review maar deze mensen maken het absoluut de moeite waard, dank jullie wel!

— Rowan, Baarle-Nassau