Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak
Roland Heerkens

Roland Heerkens

Roland Heerkens

Een vraag aan Roland Heerkens? Stel uw vraag hier!

Partner

Roland Heerkens is advocaat sinds 1987 en sinds 1 januari 2014 verbonden aan Asselbergs & Klinkhamer Advocaten.

Het grootste deel van Roland’s praktijk bestaat uit nationaal en internationaal handels- en ondernemingsrecht. Hij houdt zich bezig met productaansprakelijkheid in binnen- en buitenland, (inter)nationale handelsgeschillen, intellectuele eigendomsrechten en (inter)nationale commerciële contracten betreffende research&development, supply chain/inkoop, productie, verkoop, agentuur/distributie/franchise, licenties, sponsoring en de organisatie van internationale concours hippique. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met (inter)nationale joint ventures en andere samenwerkingsvormen tussen ondernemingen.

Roland werkt veel samen met technici bij het bepalen van beschermingsmogelijkheden voor nieuwe vindingen en ontwerpen, bij samenwerkingen (afbakening van ieders intellectuele eigendomsrecht) alsmede bij problemen die kunnen ontstaan als geleverde machines of andere producten niet voldoen aan de gestelde specificaties. Hij is voorts gewend om bij problemen die een multidisciplinaire aanpak vergen samen met financiële en fiscale specialisten op te trekken. Daarnaast fungeert Roland regelmatig als counsel van de directie of het managementteam op holdingniveau en treedt hij op als juridisch coördinator van de binnen- en buitenlandse werkmaatschappijen van concerns. Hij is verder actief bij internationale mergers&acquisitions, waarbij hij regelmatig als coördinator fungeert van de advocatenteams in diverse landen. Roland heeft contacten in circa 30 landen om de ondernemer in het buitenland te kunnen ondersteunen.

E: rh@ak-advocaten.eu
M: 06 539 028 74
T: 076 502 20 80

Beëdigingsdatum: 18 maart 1987
Lees hier de blogposts van Roland Heerkens

personal linkedin

blog-icon

 

Opleidingen:
• Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1 januari 2014

Specialisatieopleiding:
• Diverse cursussen op het terrein van business law, intellectuele eigendomsrechten, productaansprakelijkheid en buitenlandse rechtstelsels.

Maakt deel uit van de sectie:
Ondernemingsrecht

Terug naar Advocaten