AK 35 jaar – bezien vanuit ruim twee jaar bij AK

28 nov 2017 Letselschaderecht Suzanne van Reedt Dortland

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Inmiddels werk ik ruim twee jaar met veel plezier bij AK. Vanaf mijn eerste werkdag bij het kantoor maak ik deel uit van het team letselschaderecht. In dit blog geef ik antwoord op de vraag: hoe kijk ik, na ruim twee jaar, aan tegen 35 jaar AK?

Gespecialiseerd

Voordat ik bij AK ging solliciteren, kende ik het kantoor al ‘vanuit het wereldje’. Ik heb een tijdje bij de rechtbank in Breda gewerkt en daar werd over AK gesproken als een zeer betrokken en kwalitatief vooraanstaand kantoor. Een kantoor met verschillende secties, dat binnen die secties gespecialiseerde mensen in huis heeft. En dat was nu precies waar ik naar op zoek was: een gespecialiseerd kantoor. Het werd mij al gauw duidelijk dat bij elke sectie van AK (ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en mediation) echte ‘vakidioten’ werkten. Het is erg fijn om te werken in een omgeving met collega’s die passie hebben voor hun vak. Letselschaderecht sprak en spreekt mij aan vanwege de afwisseling tussen het juridische en het medische. Het fijne van meerdere gespecialiseerde secties op één kantoor is dat je heel snel kunt schakelen. Als er bijvoorbeeld iets arbeidsrechtelijks in mijn zaak speelt, dan loop ik even binnen bij één van onze arbeidsrechtadvocaten. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Betrokkenheid

Iets anders wat mij heel erg aantrok in AK – en dat nog steeds doet – is de betrokkenheid. Zowel de betrokkenheid bij onze klanten, als de betrokkenheid onderling. Toen ik nog maar net bij AK werkte, gebeurde er iets heftigs in mijn privéleven. En hoe kort ik er nog maar werkte: AK stond voor mij klaar. Zo gaat AK ook om met onze klanten. Wij weten wat er speelt en wat belangrijk is voor de klant. Het belang van de klant staat altijd voorop.

35 jaar AK

Na ruim twee jaar bij AK kan ik dus volmondig beamen dat ‘het wereldje’ gelijk had. Ik ben er trots op dat ook ik inmiddels onderdeel uitmaak van 35 jaar AK. En hoewel het voor mij nog wel even gaat duren voordat ik er 35 jaar werk, weet ik nu al dat ik die mijlpaal goed ga vieren!

Over de blogger
Suzanne van Reedt Dortland

Suzanne werkt sinds 2012 bij AK Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, in het bijzonder in letsel- en overlijdensschade.

Meer artikelen van Suzanne van Reedt Dortland
Suzanne van Reedt Dortland letselschadeadvocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.