AKdemie, hét kenniscentrum van AK met een ijzersterk cursusaanbod voor u

05 apr 2016 Nieuwsbrief Dimitri Kochx

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
AK staat voor verbonden zijn met haar cliënten en relaties. Wij willen meer zijn dan alleen maar “de advocaat”. Waar wij kunnen, willen wij u ondersteunen en dat gaan we verder uitbouwen. Tenslotte kun je alleen samen succesvol zijn.

U wilt toch ook juridisch weerbaar zijn?

In de huidige tijd van verregaande juridisering is het voor u als ondernemer of professional van groot belang juridisch weerbaar te zijn en te blijven. Juridische problemen voorkomen is nu eenmaal altijd beter. En mocht het tot een juridische strijd komen, dan zal de juiste opbouw van de zaak in de voorfase de kans op succes aanzienlijk vergroten. Met dit in het achterhoofd hebben wij de AKdemie opgericht.

Noodzakelijke juridische kennis voor u

Via de AKdemie kunnen u en/of uw medewerkers zich (blijven) bijscholen op de juridische aspecten van uw bedrijfsvoering. We vinden dat dit geen extra geld hoeft te kosten. Bijna alle cursussen via AKdemie zijn voor onze zakelijke relaties gratis te volgen.

Ons ijzersterke cursusaanbod

Met een scherpe blik op de actualiteit en door de bewegingen in de markt te volgen, kunnen onze gespecialiseerde advocaten u – op een inzichtelijke en praktische wijze – voorzien van juridische relevante informatie, met als doel:
  • vergroten juridische basiskennis
  • leren signaleren van juridische knelpunten
  • juridisch beleid leren aanpassen en uitstippelen
  • risicobeperking, vermindering juridische kwetsbaarheid
  • centraal informatiemoment over juridische actualiteiten
Zodra de AKdemie live gaat, bent u de eerste die het hoort! Fotocredits: stockshopper/Shutterstock

Over de blogger
Dimitri Kochx

Dimitri is sinds 1999 advocaat, vanaf 2002 bij AK Advocaten. Als Managing Partner vormt hij samen met Theo Quaijtaal het Dagelijks Bestuur van ons kantoor.

Meer artikelen van Dimitri Kochx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.