AKdemie, hét kenniscentrum van Asselbergs & Klinkhamer live! - Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn er om de website goed te laten functioneren en om statistieken te verzamelen aan de hand waarvan de website kan worden verbeterd.

Onlangs kondigden we het al aan in onze nieuwsbrief en nu is het echt zover: de AKdemie.nl is vanaf nu live!

Het waarom van de AKdemie

Asselbergs & Klinkhamer staat voor verbonden zijn met haar cliënten en relaties. Wij willen meer zijn dan alleen maar “de advocaat”. Waar wij kunnen, willen wij u ondersteunen en dat gaan we verder uitbouwen. Tenslotte kun je alleen samen succesvol zijn.

U wilt toch ook juridisch weerbaar zijn?

In de huidige tijd van verregaande juridisering is het voor u als ondernemer of professional van groot belang juridisch weerbaar te zijn en te blijven. Juridische problemen voorkomen is nu eenmaal altijd beter. En mocht het tot een juridische strijd komen, dan zal de juiste opbouw van de zaak in de voorfase de kans op succes aanzienlijk vergroten. Met dit in het achterhoofd hebben wij de AKdemie opgericht.

Via de AKdemie kunnen u en/of uw medewerkers zich (blijven) bijscholen op de juridische aspecten van uw bedrijfsvoering. We vinden dat dit geen extra geld hoeft te kosten. Bijna alle cursussen via AKdemie zijn voor onze zakelijke relaties gratis te volgen.

Ons ijzersterke cursusaanbod bestaat op dit moment uit de navolgende cursussen:

 • Workshop Ladder duurzame verstedelijking
  Hetty Wenting, projectcoördinator Agel en Boudewijn Baan, advocaat Asselbergs & Klinkhamer zullen ieder vanuit hun eigen expertise de actuele stand van zaken bij het toepassen van de “Ladder” belichten.
 • Master class huurrecht woonruimte
  Aan de hand van de actualiteiten het gebied van woonrecht zullen er een aantal nog nader te bepalen juridische onderwerpen aan de orde komen, deels middels toelichting door de docenten, maar zeker ook op basis van discussie in de groep.
 • Master class huurrecht bedrijfsruimte
  Aan de hand van de actualiteiten op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte zullen er een aantal juridische items aan de orde komen, deels middels toelichting door de docenten, maar zeker ook op basis van discussie in de groep.
 • Cursus Actualiteiten VvE- en appartementsrecht
  Aan de hand van de actualiteiten op het gebied van VvE- en appartementsrecht zullen verschillende juridische onderwerpen aan de orde komen, deels middels toelichting door de docenten, maar zeker ook op basis van discussie in de groep
 • Verdiepingscursus Medische kennis voor Juristen en Procederen in Letselschadezaken
  Dokter Frans van den Wildenberg leert ons waar wij op moeten letten bij verschillende soorten fracturen. Dokter Marcel Herpers is neuroloog en bespreekt de gevolgen van hersenletsel. Verder moet er soms in een letselschadezaak geprocedeerd worden. Waarover? En Waarom? En hoe loopt zo’n procedure dan. Hierover zal één van de gespecialiseerde advocaten van ons kantoor u informeren en bijscholen.
 • Cursus VvE- en appartementsrecht voor woningcorporaties
  Na een korte inleiding van het VvE- en appartementsrecht zullen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde komen: de wijze en het moment van splitsing, aandachtspunten bij splitsing van toekomstige gebouwen, wijziging van de splitsingsakte (na oplevering) en de positie van de grooteigenaar en huurders binnen de VvE.

Het aanbod zal steeds worden aangevuld met nieuwe cursussen. Kijk op AKdemie.nl voor het actuele aanbod, meld u aan voor een automatische update en meld u aan als een cursus u aanspreekt. Indien u liever een inhouse lezing zou zien, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.