Asselbergs & Klinkhamer Advocaten doet weer mee met NLdoet

Asselbergs & Klinkhamer
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn er om de website goed te laten functioneren en om statistieken te verzamelen aan de hand waarvan de website kan worden verbeterd.

In het weekend van 15 tot en met 17 maart 2019 zijn de medewerkers van Asselbergs & Klinkhamer druk. Niet meer met carnaval, ook niet met zaken, maar wél met goede doelen en vrijwilligerswerk. Zo nemen we deel aan de Hollandse 100 op 17 maart. En op 15 en 16 maart doet Asselbergs & Klinkhamer voor de tweede keer mee aan NLdoet.

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt sociale projecten die mensen met elkaar verbinden. Met NLdoet willen zij vrijwilligerswerk in de spotlights zetten.

Tijdens NLdoet roept het Oranje Fonds zo veel mogelijk Nederlanders op om als vrijwilliger een klus te doen, en zo te ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Tijdens NLdoet 2018 waren er zo’n 375.000 vrijwilligers actief bij ruim 9.700 klussen en activiteiten.

In principe kan elke organisatie een klus aanmelden. Het aanbod van klussen is dan ook erg gevarieerd. Zo moeten er speeltuinen en buurtcentra worden opgeknapt, tuintjes worden gesnoeid en voedselbanken worden gesopt. Daarnaast kunnen vrijwilligers helpen bij verschillende activiteiten, zoals een verwenmiddag in een verzorgingstehuis.

Vrijwilligers kunnen zich alleen aanmelden voor een klus of activiteit, maar ook met familie, klasgenoten, een sportclub of hun collega’s. En dat laatste heeft Asselbergs & Klinkhamer gedaan.

NLdoet

Asselbergs & Klinkhamer doet

De collega’s van Asselbergs & Klinkhamer gaan zowel op 15 als op 16 maart aan de slag met verschillende klussen in de regio. Zo helpen wij op 15 maart met het opknappen van kamers in een verzorgingstehuis en op 16 maart met het verven van een woning voor dementerende ouderen.

Daarnaast steekt ons team op 16 maart de handen uit de mouwen in Speeltuin de Hoge Neer, vlak bij ons kantoor. Daar gaan we de kiosk van de speeltuin schuren, beitsen en verven, om zo die kiosk nieuw leven in te blazen. Daarnaast geven we verschillende speeltoestellen een likje verf en gaan we de zitbankjes in de speeltuin opknappen.

Wij hebben er weer heel veel zin in!

Doe je ook mee? Je kunt je nog opgeven als vrijwilliger tijdens NLdoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.