AK Advocaten doet weer mee met NLdoet

20 feb 2019 MVO AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
In het weekend van 15 tot en met 17 maart 2019 zijn de medewerkers van AK druk. Niet meer met carnaval, ook niet met zaken, maar wél met goede doelen en vrijwilligerswerk. Zo nemen we deel aan de Hollandse 100 op 17 maart. En op 15 en 16 maart doet AK voor de tweede keer mee aan NLdoet.

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt sociale projecten die mensen met elkaar verbinden. Met NLdoet willen zij vrijwilligerswerk in de spotlights zetten. Tijdens NLdoet roept het Oranje Fonds zo veel mogelijk Nederlanders op om als vrijwilliger een klus te doen, en zo te ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Tijdens NLdoet 2018 waren er zo’n 375.000 vrijwilligers actief bij ruim 9.700 klussen en activiteiten. In principe kan elke organisatie een klus aanmelden. Het aanbod van klussen is dan ook erg gevarieerd. Zo moeten er speeltuinen en buurtcentra worden opgeknapt, tuintjes worden gesnoeid en voedselbanken worden gesopt. Daarnaast kunnen vrijwilligers helpen bij verschillende activiteiten, zoals een verwenmiddag in een verzorgingstehuis. Vrijwilligers kunnen zich alleen aanmelden voor een klus of activiteit, maar ook met familie, klasgenoten, een sportclub of hun collega’s. En dat laatste heeft AK gedaan. NLdoet

AK doet

De collega’s van AK gaan zowel op 15 als op 16 maart aan de slag met verschillende klussen in de regio. Zo helpen wij op 15 maart met het opknappen van kamers in een verzorgingstehuis en op 16 maart met het verven van een woning voor dementerende ouderen. Daarnaast steekt ons team op 16 maart de handen uit de mouwen in Speeltuin de Hoge Neer, vlak bij ons kantoor. Daar gaan we de kiosk van de speeltuin schuren, beitsen en verven, om zo die kiosk nieuw leven in te blazen. Daarnaast geven we verschillende speeltoestellen een likje verf en gaan we de zitbankjes in de speeltuin opknappen. Wij hebben er weer heel veel zin in! Doe je ook mee? Je kunt je nog opgeven als vrijwilliger tijdens NLdoet.

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.