Advies en scheidingscheck tijdens Dag van de Scheiding 2018

10 sep 2018 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Jaarlijks wordt op initiatief van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding georganiseerd. De Dag van de Scheiding is dit jaar op 14 september. U bent op deze dag van harte welkom bij AK Advocaten voor gratis advies en een scheidingscheck. In dit blog vindt u hierover meer informatie.

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Tijdens de Dag van de Scheiding wordt landelijk stilgestaan bij het belang van een goede en respectvolle scheiding. Een deskundige begeleiding van de scheiding is noodzakelijk. Dit is een vanzelfsprekendheid voor onze familierechtavocaten.

Gratis en vrijblijvend advies

U bent bij ons van harte welkom op vrijdag 14 september 2018. Van 09.00 uur tot 16.00 uur kunt u vrijblijvend - en zonder afspraak - binnenlopen voor een kennismaking met onze familierechtadvocaten. Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom echtscheiding, scheiding van tafel en bed, ontbinding van een geregistreerd partnerschap of samenlevingsovereenkomst. Tevens kunnen wij u informeren over mediation. Ook geven wij u graag informatie over aan de scheiding verbonden onderwerpen. Bijvoorbeeld over het verloop van de procedure, het ouderschapsplan, partner- en /of kinderalimentatie, de contactregeling, de onderneming, verdeling van de gemeenschap, pensioenverdeling en het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden.

Scheidingscheck

Ook voor een scheidingscheck bent u welkom. Wij kunnen u informeren over specifieke echtscheidingssituaties, welke stappen er moeten worden genomen, wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes tijdens de scheiding en welke documenten nodig zijn.

Advies en bijstand noodzakelijk

Eens scheiding is een emotioneel proces, waar veel bij komt kijken. Temeer als er kinderen bij betrokken zijn. Een gedegen advies en deskundige bijstand draagt bij aan het verminderen van conflicten. Zo hoeft een scheiding niet uit te monden in een vechtscheiding. Niet alleen prettig voor de scheidende ex-partners, maar ook noodzakelijk voor de kinderen. Wij helpen u daar graag bij. Indien u informatie wenst over een van bovenstaande thema’s, dan bent u welkom op vrijdag 14 september a.s. bij AK Advocaten aan de Bredaseweg 161 in Etten-Leur. Graag tot dan!

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen - Familierechtadvocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.