Sponsor de deelnemers van de Duchenne triatlon

22 aug 2018 Nieuwsbrief Erik van Loon

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Samen met twee collega’s van AK Advocaten heb ik vorig jaar deelgenomen aan de Duchenne Triatlon. Ieder van ons heeft daarbij een onderdeel voor zijn of haar rekening genomen. In volgorde waarin de triatlon wordt afgelegd, heeft Loesje 500 meter gezwommen, heb ik 21 kilometer gefietst en heeft Boudewijn 5 kilometer hardgelopen. Ons doel was om hiermee geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte van Duchenne.
“De ziekte van Duchenne is een erfelijke aandoening van de spieren die bijna alleen bij jongens voorkomt. In de loop van de jaren verzwakken de spieren steeds meer. Als gevolg van de spierzwakte ontstaat stijfheid van de gewrichten en verzwakken ook de spieren nodig voor de ademhaling en het hart.” – erfelijkheid.nl
Daar waar mijn collega’s en ik voldoening halen uit het opzoeken van sportieve grenzen, zijn wij ons ervan bewust dat er mensen zijn die noodgedwongen dagelijks een strijd moeten leveren die vele malen zwaarder is. Dat is de reden dat AK Advocaten sportieve prestaties graag koppelt aan het inzamelen van geld voor het goede doel.

AK zet zich weer in voor Duchenne patiënten

Ook dit jaar doet AK Advocaten dus weer mee aan de Duchenne triatlon! Loesje zal het zwemmen weer voor haar rekening nemen en Boudewijn zowel het fietsen als het lopen. Ine en ik hebben elkaar uitgedaagd om alle onderdelen zelf te doen! Wilt u een of meer deelnemers van AK Advocaten sponsoren en uw steentje bijdragen aan een medicijn tegen de ziekte van Duchenne? Sponsor dan een of meerdere van onze deelnemers! Bij voorbaat dank voor uw bijdrage! Erik

Over de blogger
Erik van Loon

Binnen het ondernemingsrecht heeft Erik twee duidelijke specialisaties: het faillissementsrecht en het rechtspersonen- & vennootschapsrecht. Het zijn voornamelijk ondernemers die vertrouwen op deze specialistische kennis van Erik.

Meer artikelen van Erik van Loon
Erik van Loon Ondernemingsrecht advocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.