22 februari: Europese Dag van het Slachtoffer - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

22 februari: Europese Dag van het Slachtoffer

22 feb 2021 Letselschaderecht Linda Brokken

Vandaag is het de Europese Dag van het Slachtoffer. Op 22 februari wordt jaarlijks aandacht gevraagd voor de positie van slachtoffers in de maatschappij. 

Onze letselschadesectie, bestaande uit 17 advocaten/juristen, staat dagelijks stil bij de positie van het slachtoffer. Na een ongeval of misdrijf komt er veel op een slachtoffer af. Er moeten allerlei zaken geregeld worden. Voor slachtoffers is vaak niet duidelijk waar zij recht op hebben na zo’n ingrijpende gebeurtenis. Het is dan verstandig om deskundige hulp in te schakelen.

Wij helpen slachtoffers bij het verhalen van de schade. Op deze manier proberen wij een slachtoffer zo veel mogelijk terug te brengen in de situatie van voor het ongeval of misdrijf. Het is onze taak om het slachtoffer te ontzorgen, zodat het slachtoffer zich op het herstel en de verwerking van de gebeurtenis kan richten.

Het traject met de verzekeraar verloopt regelmatig vrij traag. Wij doen ons uiterste best om samen met onze klanten zo snel mogelijk tot de kern van de zaak te komen. Wij bepalen samen de strategie en proberen zo te voorkomen dat er nog eens extra leed optreedt door een moeizaam schaderegelingstraject. Immers, geen enkel slachtoffer mag twee keer slachtoffer worden.

Ben jij slachtoffer geworden van een ongeval of misdrijf en wil jij juridische hulp? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Over de blogger
Linda Brokken

Linda is in juli 2020 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie liep zij onder meer stage bij Asselbergs & Klinkhamer. Sinds september 2020 is Linda als juridisch medewerker aan ons kantoor verbonden.

Meer artikelen van Linda Brokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.