Even voorstellen: Chantalle Damen, op 1 februari 2022 gestart bij AK

16 mrt 2022 Ondernemingsrecht Asselbergs & Klinkhamer

“Een warm bad. En een modern en divers kantoor.” Zo typeert Chantalle Damen Asselbergs & Klinkhamer. Chantalle is op 1 februari 2022 als advocaat gestart op de secties Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht. Chantalle: “A&K is ook een stuk groter dan mijn vorige kantoor, met verschillende specialismen. Dat is leuk en verfrissend.”

Voordat zij de overstap maakte naar A&K, werkte Chantalle bij Ludwig & Van Dam, een in franchiserecht gespecialiseerd advocatenkantoor in Rotterdam. Bij A&K zal zij zich hoofdzakelijk bezighouden met het vastgoed- en ondernemingsrecht, naast het contracten- en franchiserecht. Chantalle: “Het vastgoedrecht is een prachtig specialisme en een vak apart, wat mij erg aanspreekt. Het interessante aan het vastgoedrecht is dat het een breed specialisme is, waar je veel verschillende stromingen binnen het recht naast elkaar behandelt. Daarnaast spreken de cultuur en de dynamiek binnen de vastgoedwereld mij aan.”

Meer over Chantalle

vacatures

''AK voelt als een warm bad. Het is een modern en divers kantoor.''

Chantalle Damen

Commercieel

Voordat Chantalle de advocatuur in ging, werkte zij ruim 15 jaar in (senior) salesfuncties bij verschillende mediabedrijven, zoals Elsevier en Sdu. “Dat waren leerzame functies, waarin ik veel van de wereld heb gezien. Maar het was ook erg commercieel en ik had sterk de behoefte om meer van belang te kunnen zijn. Nadat ik was bevallen van mijn tweede kind besloot ik dus om mijn hart te volgen en ben ik rechten gaan studeren in Rotterdam. Dat was best een pittig traject, met twee kleine kinderen en een fulltime baan. Maar uiteindelijk heeft het mij gebracht waar ik wilde, in de advocatuur.”

Toekomst

Op de vraag waar Chantalle de komende tijd naar uitkijkt, antwoordt zij direct: “Binnenkort staan er twee procedures op stapel. Het gaat om franchisezaken die ik heb meegenomen van mijn vorige kantoor. Hoewel het voor klanten natuurlijk spannend is, vind ik procederen altijd een groot cadeau. Tijdens een procedure komt alles samen en moet je op het scherpst van de snede vechten voor een zaak waar je soms wel jaren aan hebt gewerkt. Daarnaast verheug ik mij op het werk binnen het vastgoedrecht. Voor de toekomst heb ik zeker grote ambities, maar die liggen wellicht verder in de toekomst nog in het verschiet.”

Ik ga contact opnemen

Over de blogger
Asselbergs & Klinkhamer

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van Asselbergs & Klinkhamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.