AK Advocaten niet zomaar een lezing
AK Advocaten

AK Advocaten

Bijeenkomst ontwikkelingen Ondernemingsrecht

Graag nodigt AK Advocaten jou uit voor deze bijeenkomst over de WHOA. Op donderdag 6 juni 2024 heet Erik van Loon je van harte welkom in Etten-Leur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaand formulier.

Meld je aan!

Zien we jou op 6 juni?

In november 2023 organiseerde AK Advocaten in het casino van Breda “Play Your Cards Right: de do’s and do’s van herstructureren”. Onder meer kwam daarbij de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) kort aan de orde. Dit is relatief nieuwe wetgeving die levensvatbare ondernemingen in financiële moeilijkheden een extra instrument moet geven te herstructureren.

Genoeg reden om dieper in de WHOA te duiken. Waarom? Enerzijds om wellicht in een voorkomend geval gebruik te maken van deze vorm van herstructurering en anderzijds – en wellicht nog belangrijker – om voorbereid te zijn op de situatie dat een klant of leverancier tegen jou een beroep doet op deze wetgeving.

Meld je aan!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst. Aanmelden is mogelijk tot 3 juni 2024.

Meer info

Tijd: 16:00 tot 17:30 uur

Locatie: Bredaseweg 161, Etten-Leur

Vragen? 
Tijdens en na afloop van de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht je nu al een vraag hebben, dan kun je deze bij jouw aanmelding alvast noteren.

Erik van Loon Ondernemingsrecht advocaat