AK Advocaten niet zomaar een advocaat

AK Advocaten

Bijeenkomst WKI

Opnieuw de boeken in door de Wet kwaliteit incassodienstverlening (WKI)? Noteer alvast de datum 24 september 2024 in jouw agenda.

Meer informatie

Save the date:
24 september 2024

De invoering van de WKI heeft een aanzienlijke impact. De aanpassingen omvatten vereisten voor opleiding, vakbekwaamheid en regelmatige bijscholing voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Hoewel het overgangsjaar enige verlichting kan bieden, zullen ook deze partijen uiteindelijk aan de vereisten uit de WKI moeten voldoen.

De WKI biedt een overgangsperiode van één jaar voor incassodienstverleners die al vóór de inwerkingtreding van de wet op 1 april 2024 buitengerechtelijke incassowerkzaamheden uitvoerden en deze ononderbroken hebben voortgezet. Zij hoeven (pas) op 1 april 2025 te voldoen aan de opleiding en vakbekwaamheid verplichtingen. Incassodienstverleners die echter pas na 1 april 2024 zijn gestart, moeten direct voldoen aan de inschrijf- en opleidingsvereisten van de WKI.

Ik wil graag meer informatie!

Blijf via ons op de hoogte over dit ontwerp. Laat hieronder je gegevens achter en ontdek hoe we jou kunnen helpen met de naleving van de nieuwe regels uit de WKI.

Praktische info

  • Dinsdag 24 september 2024
  • Inloop om 15:30 uur
  • Start bijeenkomst om 16:00 uur
  • Vanaf 18:00 uur: borreltijd!
  • Locatie volgt nog

 

 

Yannick Willems Vastgoed- en Ondernemingsrecht advocaat