AK Advocaten niet zomaar een update
AK Advocaten

AK Advocaten

Een on(t)roerend goede Legal Update

AK Advocaten nodigt jou uit voor de Legal Update BOG. Op donderdag 6 april heten Renata Königel, Dimitri Kochx en Judith Vermeeren je van harte welkom. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaand formulier.

Zien we jou op 6 april?

De vastgoedspecialisten van AK Advocaten houden jouw juridische kennis in het bedrijfsmatig onroerend goed graag up to date. Zij praten jou bij over:

  • De Omgevingswet die per 1 januari 2024 (!) in werking treedt.
    Renata maakt jou wegwijs in de highlights van nieuwe wetgeving en terminologie en legt uit wat straks nodig is om transformaties, gebruikswijziging van leegstaand vastgoed en nieuwe ontwikkelingen die niet in het omgevingsplan passen toch mogelijk te maken.
  • Het nieuwe ROZ-model Winkelruimte.
    Dimitri bespreekt de meest het oog springende wijzigingen en (contractuele) aandachtspunten voor de praktijk.
  • De VvE, liever een goede buur dan een verre vriend.
    Judith legt aan de hand van praktijkvoorbeelden en rechtspraak uit waarop jij als vastgoedprofessional alert moet zijn bij (ver)koop of (ver)huur van gesplitste panden. Bouwen, gebruiken, verduurzamen…: wat mag wel, wat mag niet, hoe wordt jouw wil wet?

Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de meest recente rechtspraak en kennis op het gebied van o.a. de Label C-verplichting, huurprijsindexatie en energiekosten. Ook is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht je nu al een vraag hebben of een onderwerp willen aankaarten, dan kan je deze bij jouw aanmelding alvast noteren.

Meld je aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart 2023.

Meer info

Wat kost het? Niets.

Datum: 6 april 2023

Tijd:
ontvangst vanaf 15:00 uur, Legal Update 15:30 – 17:00, aansluitend een borrel

Locatie: Het Havenhuis, Geerkade 19 te Etten-Leur

Vragen? 
Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht je nu al een vraag hebben of een onderwerp willen aankaarten, dan kan je deze bij jouw aanmelding alvast noteren.