Advocaten en cliënten in actie tijdens de Hollandse 100

Asselbergs & Klinkhamer
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn er om de website goed te laten functioneren en om statistieken te verzamelen aan de hand waarvan de website kan worden verbeterd.

Van boven naar beneden en van links naar rechts: Niels, Anouk, Erik, Yannick, Sanne en Judith

Interview met Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer en cliënt bij Asselbergs & Klinkhamer en Sanne Lagarde, vastgoedadvocaat, over hun deelname aan de Hollandse 100.

Bij Asselbergs & Klinkhamer vinden we het leuk om onszelf en onze collega’s uit te dagen. Niet alleen in ons vak, maar ook sportief. En daar dan tegelijkertijd goede doelen mee te steunen. Zo deden we al eens mee aan de Bergse Barrier Run, hielden we onze eigen lift-challenge en doen we op 17 maart voor de tweede keer mee aan de Hollandse 100.

Wat onze deelname dit jaar extra leuk maakt, is dat er ook cliënten meedoen. Sander van Tilburg, cliënt van A&K, en Sanne Lagarde vertellen er meer over.

Klant-Sander-Hollandse-100-

De Hollandse 100

Sanne: “De Hollandse 100 is een evenement om en rond Thialf in Heerenveen. Daar gaan we 10 kilometer schaatsen en 90 kilometer fietsen om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker.” Ieder jaar overlijden namelijk meer dan 1.000 mensen als gevolg van lymfeklierkanker en komen er 4.000 nieuwe patiënten bij. Onderzoek naar nieuwe behandelmethoden is daarom hard nodig.

Sanne: “We zijn met de Hollandse 100 gestart omdat mijn vader lymfeklierkanker heeft. Hij deed eerst zelf mee, maar kan dat nu helaas niet meer. Daarom wilde ik het stokje van hem overnemen. Toen ik dat vorig jaar op kantoor vertelde haakte er direct een aantal collega’s aan. Niet alleen omdat het een mooi doel en een mooi evenement is, maar ook om mij een hart onder de riem te steken. Dit jaar doen er dus ook cliënten mee. Dat is hartverwarmend.”

Trainen en teamgeest

Het A&K-team neemt deze sportieve uitdaging heel serieus. Zo wordt er op dit moment een aantal keer per week met elkaar getraind.

Sander: “Ik kan wel goed fietsen, maar ik kon eigenlijk helemaal niet schaatsen. Het A&K-team dacht dat ik dat wel kon leren. Ik ben er dus begin december mee begonnen. En hoewel ik zelf niet ontevreden was, zag het er natuurlijk niet uit. Daarom heb ik goede schaatsen gekocht, ben lessen gaan nemen en nu ben ik drie keer per week op de schaatsbaan te vinden. Het is hartstikke moeilijk, maar inmiddels kan ik pootje over. Al lachen mijn advocaten mij nog wel uit. Dat is dan wel weer goed voor de sfeer.”

Sander vervolgt: “A&K draagt hiermee uit dat ze sportief zijn. Dat spreekt mij aan, maar wat mij nog meer aanspreekt is dat ze uitstralen dat ze echt een team zijn. Ik wilde daarom ook graag mijn steentje bijdragen. Op alle vlakken, dus ook in de fondsenwerving. Ik word er hartstikke fanatiek van. En dat geeft ook het team weer een boost.”

Al dat harde trainen is overigens ook wel nodig, vorig jaar was het namelijk best een beetje afzien. Sanne: “Het waaide heel hard en het was ontzettend koud”. Waarop Sander aanvult: “Maar uiteraard is dat natuurlijk niets vergeleken bij wat lymfeklierkankerpatiënten elke dag moeten doormaken”.

Jij kunt ook nog meedoen!

Vanuit Asselbergs & Klinkhamer doen dit jaar Sanne, Erik, Anouk, Niels, Judith en Yannick mee. Naast Sander doen er ook nog andere cliënten mee. Zet jij je ook graag in voor het goede doel en houd je wel van een uitdaging? Voeg je dan bij het team! Je mag trouwens ook meedoen als tweetal, waarbij de één schaatst en de ander fietst.

Of doneer!

Niet zo sportief, geblesseerd of liggen je schaatsen nét in het vet? Wat jammer! Dan wil je misschien wel op een andere manier bijdragen. Je kunt deze actie namelijk ook steunen met een donatie op A&K’s Hollandse 100 teampagina. Sanne: “Alle beetjes helpen écht. Elke donatie motiveert ons uiteraard enorm. Maar ik zie het ook aan mijn vader en andere patiënten, iedere bijdrage is weer een hart onder de riem”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.