Interview met Joey Nijkamp, directeur van JLN Transport, over de samenwerking met AK

12 okt 2021 Arbeidsrecht AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Joey Nijkamp is directeur en eigenaar van JLN Transport, het transportbedrijf dat zijn vader Gerrit Nijkamp in 1995 begon. JLN Transport is een echt familiebedrijf. Zo werken moeder Peggy en zus Lincy op de administratie en begon Joey, die als kleine jongen al droomde van een functie binnen het bedrijf, als logistiek manager. In 2017 werd hij er directeur, om in oktober 2020 het bedrijf over te nemen. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 110 medewerkers en bestaat het wagenpark uit 60 auto’s, waarvan een deel 24 uur per dag, 7 dagen per week onderweg is. Ook beschikt JLN over zo’n 1500 m2 opslagruimte en 1500 palletplaatsen.

Op het gebied van arbeidsrecht werkt JLN Transport al sinds jaar en dag samen met AK Advocaten.

Industriële Kring Etten-Leur

Op de vraag wanneer en hoe de samenwerking met AK is ontstaan, antwoordt Joey: “Wanneer precies weet ik niet meer, we werken al zo lang samen. Ik ken Jeroen van Kollenburg en Frans van Meer van de Industriële Kring Etten-Leur. Jeroen en ik zitten samen in het bestuur. Op dit moment werken we samen met Frans, die we voornamelijk met arbeidsrechtelijke vragen benaderen. Er speelt niet zo vaak iets op dat vlak, maar als er wel iets speelt vind ik het belangrijk om snel antwoord te krijgen op mijn vragen. Frans is makkelijk en goed bereikbaar. Ook als hij een keer niet op kan nemen, belt hij altijd vlot terug. Dat bevalt heel goed.”

Typisch AK

”Wat ik ook fijn vind is dat AK ons altijd op de hoogte houdt van de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Dat doen ze met hun nieuwsbrieven, maar ze organiseren ook regelmatig bijeenkomsten, waarin ze uitlichten wat er verandert en waar je als werkgever op moet letten.”

Op de vraag wat nu typisch AK is vervolgt Joey: “De persoonlijke benadering en bereikbaarheid. En het feit dat ze de zaken altijd weten op te lossen, linksom of rechtsom. Soms is daarvoor alleen een advies nodig of een snel antwoord op een vraag, maar Frans deinst er ook niet voor terug om het te zeggen als we een keer de verkeerde afslag hebben genomen. Maar ook dan denkt hij met ons mee over een oplossing en komen we er altijd uit.”

Neem contact op

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.