Kent u het Scheidingscafé?

15 nov 2016 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Een echtscheiding roept veel vragen op. Over de woning, de kinderen, het pensioen, het wijzigen van het testament, de alimentatie en de mogelijkheid van mediation. Tijdens het Scheidingscafé geven wij antwoord op uw vragen rondom een scheiding. Het is een laagdrempelige bijeenkomst die goed wordt bezocht. In 2017 gaan we verder met een nieuwe opzet!

Specifieke onderwerpen toegelicht

In 2017 gaat een deskundige tijdens iedere editie van het Scheidingscafé een specifiek onderwerp bespreken. Denk aan het vermogen of het pensioen dat tijdens het huwelijk is opgebouwd, of de elementen die een rol spelen bij het berekenen van alimentatie. Ook niet-juridische onderwerpen komen aan bod. Zo zal er aandacht zijn voor kinderen bij een scheiding. De deskundige kan een advocaat van AK zijn. Het kan ook een accountant, notaris of kindercoach zijn. Vanuit hun achtergrond geven zij dan informatie over belangrijke aspecten die bij een scheiding kunnen spelen.

Gratis toegang

Een van de succesfactoren van het Scheidingscafé is de gratis toegang. Die blijft in 2017 behouden. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig. Zowel tijdens als na de presentatie kunt u uw prangende vragen stellen aan de deskundige en de specialisten van AK.

Houd onze website in de gaten

De specifieke data en locaties van het Scheidingscafé maken wij binnenkort bekend via social media en de website van AK. Hier vindt u ook nadere informatie over de invulling en onderwerpen die aan bod komen. Heeft u specifieke vragen, neem dan telefonisch contact op met Anoeska van Ginderen of Renee Heerkens via 076 – 502 2080.

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen - Familierechtadvocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.