Kom je ook langs op de Dag van de Scheiding voor vrijblijvende informatie?

26 aug 2021 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Als ik laat vallen dat het ieder jaar op de 2e vrijdag van september de Dag van de Scheiding is, kijken de meeste mensen mij een beetje vreemd aan. Ik hoor ze denken: “Een scheiding, is dat iets om te vieren…..?!”.

Het heeft wat toelichting nodig dus bij deze: de Dag van de Scheiding is geïnitieerd door de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Op deze dag wordt het belang van deskundige begeleiding bij een scheiding benadrukt.

AK opent haar deuren op 10 september 2021 om vrijblijvend informatie te geven over scheiden en andere familierechtelijke kwesties!

Denk je na over een scheiding, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?  Een scheiding brengt veel emoties met zich mee en daarnaast moeten er veel juridische, financiële en praktische zaken geregeld worden. Dat vraagt veel van je. Het is dan ook belangrijk dat je deskundige hulp zoekt. Want als je het op dit moment niet goed aanpakt, kan dat vervelende consequenties hebben voor de toekomst. En daar zit je toch niet op te wachten na zo’n moeilijke periode? Specialistische hulp kan dit voorkomen.

Op 10 september 2021 kun je tussen 09.30 uur en 17.00 uur vrijblijvend bij ons langskomen om informatie te krijgen over alle onderwerpen binnen het personen- en familierecht.  Daarbij kun je onder meer denken aan scheiden in het algemeen, kinder- en/of partneralimentatie, een ouderschapsplan, afwikkelen van huwelijkse voorwaarden of mediation. Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen die al gescheiden zijn, maar willen nagaan of de destijds gemaakte afspraken of opgelegde regeling nog aansluit bij hun huidige situatie.

Indien mogelijk verzoeken wij je om een afspraak te maken. Mocht het niet mogelijk zijn om op vrijdag 10 september 2021 langs te komen, dan staan wij je vanzelfsprekend op een ander moment vrijblijvend te woord. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar en helpen je graag. Tot vrijdag 10 september!

Contact opnemen

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.