Wij laten ook graag onze cliënten aan het woord! Waarom hebben zij voor ons kantoor gekozen? Wat is hun mening over de samenwerking en hoe verloopt het contact? De aftrap wordt gegeven door Philippe Dupont, algemeen directeur van de Coatinc Company Benelux.

De eerste keer…

“De beste vriendin van mijn vrouw is José Renshoff, letselschadeadvocate bij AK. Deze vriendschap heeft ervoor gezorgd dat ik contact heb opgenomen, om te bezien of er ook advocaten waren die onze organisatie zakelijk konden bijstaan. Ondertussen is AK al weer bijna tien jaar onze vaste advocaat”, vertelt Philippe Dupont enthousiast. Hij is algemeen directeur van de Coatinc Company Benelux, een organisatie die gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen.

No-nonsense

Wat Philippe Dupont voornamelijk waardeert is de realistische aanpak van de advocaten waarmee hij veel samenwerkt, waaronder Hans van Oijen, Jeroen van Kollenburg en Elzemieke Schouten. Het sluit goed aan bij de wijze waarop hij zelf binnen zijn organisatie en branche werkt. “Ze weten goed de plussen en de minnen in te schatten en deinzen er niet voor terug me ergens op te wijzen. In hun voorkomen en taalgebruik vind ik AK, vergeleken met andere advocatenkantoren, ook weinig academisch en dat bedoel ik positief” Op de vraag hoe het onderlinge contact met hen is, antwoordt hij: “Ik heb van iedereen het mobiele nummer, dat zegt genoeg.”

Empathie

Dat de no-nonsense mentaliteit van AK samengaat met de nodige empathie, blijkt wel uit die keer dat Philippe Dupont een fax ontving waarin met een schuldige vinger mede naar hem werd verwezen. “De beschuldiging was onterecht en de kwestie is positief afgesloten, maar zo iets gaat je niet in de koude kleren zitten. AK heeft mij destijds goed bijgestaan. Hierdoor beschouw ik het - achteraf bezien - als een interessante periode, waarin ik veel heb geleerd.”