AKdemie en contractendatabase De wereld ontwikkelt zich in een rap tempo. Zo is er de afgelopen twee jaar in de digitale wereld meer data verspijkerd dan alle jaren daarvoor tezamen en deze groei zet door. De digitalisering gaat uiteindelijk ook de advocatuur beïnvloeden. Zo is 2016 het jaar waarin digitaal procederen de proeftuinfase ontstijgt en – gelukkig gefaseerd – ingevoerd gaat worden. Ook wij gaan mee met de tijd en introduceren dit jaar de AKdemie en contractendatabase.

Cliëntenportal

Ten tijde van ons 25 jarige bestaan – alweer ruim 8 jaar geleden – hebben wij u kennis laten maken met onze cliëntenportal een volledige digitale ontsluiting van uw dossiers. Toen waren wij onze tijd wellicht te ver vooruit. Maar we zijn er van overtuigd dat de tijd er nu rijp voor is. Iets voor u? Vraag er naar bij uw advocaat.

AKdemie

Wij spannen ons al jaren maximaal in om niet slechts adviseur te zijn, maar daadwerkelijk ook naast onze cliënten te staan. Om hier verdere verdieping aan te geven, lanceren wij zeer binnenkort de AKdemie. Het doel hiervan is al onze kennis met u te delen. Via dit instituut gaan wij praktische juridische cursussen over actuele thema’s aanbieden. Om te beginnen kunt u deze gratis volgen.

Contractendatabase

Daarnaast starten we in 2016 met de bouw van een modellenbank. Daar kunt u als gewaardeerde relatie van AK uw model overeenkomsten en overige juridische stukken downloaden voor eigen gebruik. Deze wordt gratis aan u als relatie ter beschikking gesteld.

Verstevigen van onze samenwerking

Met al deze initiatieven maken wij het voor u mogelijk bepaalde zaken zelf te doen, maar dan wel met de kwaliteit die u van ons kent. Het spreekt voor zich dat bij specifieke vragen of wensen wij altijd voor u klaar staan en met u meedenken. Al met al een ambitieus 2016 met als doel de samenwerkingen met u verder te verstevigen en te komen tot de spreekwoordelijke 1+1=3! Wij gaan deze uitdaging aan, doet u mee?