De klant is koning, is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe zorg je er als organisatie voor dat de klant ook koning blijft? Met dit in ons achterhoofd, vragen wij u sinds 2015 naar wat u van onze dienstverlening vond. Ook voeren wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op deze manier krijgen wij meer grip op de tevredenheid van onze cliënten, wat erg belangrijk is gelet op de langdurige samenwerking die wij nastreven. Wij vertellen u er meer over.

Tevredenheidsenquête: hoe werkt het?

Stilstaan is achteruitgang. Wij vinden het daarom belangrijk te monitoren hoe tevreden u bent over onze dienstverlening. Direct na afronding van een dossier ontvangt u van ons een digitale enquête. Beschikt u niet over internet of een computer, dan wordt de enquête (inclusief antwoordenvelop) per post naar u verzonden. Nadat u de enquête heeft ingevuld (dat mag met vermelding van naam maar ook anoniem) en geretourneerd, worden de uitkomsten geanalyseerd. Wanneer daartoe aanleiding bestaat, nemen wij contact met u om de resultaten en uw eventuele opmerkingen te bespreken. Positieve reviews plaatsen wij graag op onze website, maar natuurlijk alleen als u hiervoor akkoord heeft gegeven.

Tevredenheidsonderzoek

Een aantal opeenvolgende jaren hebben wij door studenten van de Juridische Hogeschool een representatief klantentevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Met het beantwoorden van 28 vragen is de tevredenheid van onze cliënten in kaart gebracht. De laatste keer zijn we beoordeeld met ruim een 8, waaruit blijkt dat onze cliënten tevreden zijn. Verbeterpunten waren er natuurlijk ook. Dit heeft onder andere geleid tot het vergroten van de telefonische bereikbaarheid van kantoor en het vergroten van de mogelijkheid om te parkeren. Wij nodigen u van harte uit uw mening te geven U kunt uw feedback aan ons geven via de tevredenheidsenquete. Nadat uw tevredenheid gemeten is, maken wij een rapport op met conclusies en aanbevelingen. Met deze aanbevelingen hebben we wellicht nog weer bruikbare handvatten om verder aan de slag te gaan en om de klanttevredenheid te verhogen. In de tweede editie van onze nieuwsbrief komen wij op de resultaten terug!