Op oudejaarsavond kijken we, onder het genot van een paar oliebollen, terug op wat afgelopen jaar is gebeurd. Zodra de klok 12 uur slaat en het vuurwerk de lucht siert, is dat terugkijken voorbij. Een ‘gelukkig nieuwjaar’ is dan ook gebruikelijker dan ‘gefeliciteerd met het afgelopen jaar’. Een nieuw jaar met nieuwe kansen ligt immers voor ons. Toch kijken we in deze nieuwsbrief even terug, omdat de basis voor onze toekomst mede in het verleden ligt. Daarna volgt 2016.

Wat gebeurde er in 2015

Wij hebben in 2015, net als in de jaren ervoor, gewerkt aan de verdere groei van de specialistische kennis binnen de diverse secties. Deze specialistische kennis heeft de afgelopen jaren mede voor de groei van ons kantoor gezorgd. Dat blijkt ook wanneer wij kijken naar ons klantenbestand en de herkomst van onze klanten. Ons kantoor heeft van oorsprong een regionale uitstraling, maar bedient inmiddels al jaren landelijk vele ondernemingen en andere organisaties (o.a. verzekeringsmaatschappijen). De internationale praktijk kent ook een groei en dat is een heugelijk feit. Terwijl de crisis de Nederlandse economie niet onberoerd heeft gelaten, heeft er binnen ons kantoor geen krimp plaatsgevonden voor wat betreft het aantal juridische dienstverleners. Integendeel, er was sprake van groei.

Ook in 2016 staan wij voor u klaar!

Maar tevreden terugkijken is niet “ons ding”. In 2016 hopen wij, net zoals zo veel van onze relaties, dat de groei in de economie terugkeert en dat dit gepaard gaat met een toenemende groei van activiteiten bij onze relaties. Het juridische werk dat daar eventueel mee gepaard gaat, is ook het komende jaar bij ons in goede handen! Namens alle medewerkers van het kantoor wensen wij u en uw dierbaren, in alle opzichten, een geweldig nieuwjaar toe!