VII – Blogserie Déjà vu Interiors en haar openstaande facturen: eind goed al goed

25 aug 2022 Ondernemingsrecht Yannick Willems

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Enkele weken na het bezoek aan de rechtbank, waarover we het hebben gehad in blog zes, volgt dan eindelijk de dag waarop Daan en Julia al enige tijd zitten te wachten: de dag dat de rechtbank vonnis zal wijzen, want hoewel hun advocaat hen er op wees dat de rechtbank het wijzen van vonnis kan uitstellen, hopen zij vandaag het vonnis in hun handen te kunnen hebben.

Ik wil meer weten over het incassotraject

Alle vordering van Daan en Julia zijn toegewezen!

De telefoon van Julia gaat. Het is hun advocaat en hij heeft goed nieuws. De vorderingen van Daan en Julia zijn volledig toegewezen. Ook de buitengerechtelijke incassokosten, de beslagkosten en de wettelijke rente zijn volledig toegewezen. Daarnaast zijn Sophie en James veroordeeld in de proceskosten. Deze laatste vergoeding is weliswaar lager dan de door hun advocaat gestuurde rekeningen, maar ‘iets is beter dan niets’ zegt Daan lachend.

incassotraject ak

''Op het moment dat facturen onbetaald blijven, komen de specialisten van AK Advocaten graag voor u in actie.''

De gerechtsdeurwaarder wordt op pad gestuurd

Met het vonnis in de hand worden James en Sophie kort daarna door de gerechtsdeurwaarders gesommeerd om over te gaan tot betaling en wordt aangegeven dat bij niet-betaling verhaal wordt genomen op de (zo blijkt inmiddels) goed gevulde beleggingsrekening van James.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want wat blijkt, kort nadat het vonnis aan James en Sophie werd betekend, wordt de volledige vordering van Déjà vu Interiors ineens en volledig voldaan.

Tot slot

Wilt u dat de incasso van uw vordering net zo’n succesverhaal wordt? Lees meer over ons incassotraject, bekijk onze voorwaarden of neem direct contact op met één van onze ondernemingsrecht advocaten.

Ik wil contact opnemen

Over de blogger
Yannick Willems

Yannick is gespecialiseerd in het vastgoed- en ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met het opzetten van samenwerkingen en ondernemingen, maar houdt zich ook bezig met conflicten binnen ondernemingen.

Meer artikelen van Yannick Willems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.