AK Advocaten niet zomaar een kantoor
AK Advocaten

AK Advocaten

Al meer dan 40 jaar ervaring

Het begon allemaal bij Rolf Klinkhamer
& Marc Asselbergs. Inmiddels is ons kantoor
uitgegroeid tot één van de grotere kantoren
in West-Brabant. Kennis maken of meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak

De oprichting

Op 15 november 1982 werd advocatenkantoor Asselbergs & Klinkhamer Advocaten een feit. Marc Asselbergs & Rolf Klinkhamer richtten samen een advocatenkantoor op in Etten-Leur. Door de jaren heen ontwikkelde niet alleen het kantoor en de advocaten zich, maar ook het logo ging steeds met de tijd mee. Hoe die ontwikkeling precies ging? Een stukje historie over ons kantoor is hier te vinden.

Ik wil meer weten

Markt 17

Marc en Rolf vestigen zich bij de oprichting in 1982 aan de Markt 17 in Etten-Leur. In het pand waar Marc destijds boven woonde. Deze eerste jaren werd hard gewerkt samen met collega’s die we nu nog in onze wandelgangen tegenkomen. Zo zijn Boudewijn Baan, Ferda van Benthem, Jolanda Broeders, Jeroen van Kollenburg en Astrid Juch nog steeds verbonden aan ons kantoor. De advocaten behandelden allerlei dossiers die op hun bureaus terecht kwamen. Klanten wisten het kantoor op de Markt goed te vinden. In 1998 werden er in de tuin van het toenmalige kantoorpand een aantal kantoorunits geplaatst die ruimte boden aan vier advocaten. In verband met verdere groei werd in 2000 een extra kantoorruimte aan de overkant, Markt 44, gehuurd.

Start bouw nieuw kantoorpand

In 2001 kwamen er nieuwe plannen op tafel. In verband met de groei en het feit dat de locatie “Oostpoort” een tactische keuze was voor het vestigen van een kantoor, startte Asselbergs & Klinkhamer samen met E&L Notarissen de bouw van het huidige kantoorpand.

Het was voor de cliënten en medewerkers wel even wennen om het karakteristieke monumentale pand aan de Markt te verruilen voor het moderne en strakke pand aan de rand van Etten-Leur. De locatie veranderde, maar de dienstverlening, kennis en vakkundigheid namen de advocaten mee.

Bredaseweg 161

In de loop van de tijd heeft ons kantoor zich steeds meer ontwikkeld én onderscheiden met een eigen stijl en een eigen visie. Het werk van de advocaten werd verdeeld in verschillende specialisaties en rechtsgebieden. Het was destijds voor een aantal advocaten moeilijk om van bepaalde rechtsgebieden af te blijven, maar uiteindelijk richtte iedereen zich op de rechtsgebieden waarin ze werkzaam waren. Dit leidde tot nóg meer kwaliteit en expertise.

Het 25-jarige jubileum werd goed gevierd. Met een festijn in De Nobelaer proostten we op deze mijlpaal. Een jaar later, in 2008 hing Marc zijn toga aan de kapstok en ging met pensioen. Een aantal jaar later, in 2015, was het ook tijd voor Rolf om zijn toga op te bergen. Hij werkte 37 jaar in de advocatuur.

Al meer dan 40 jaar

De naam van het kantoor werd in 2022 ingekort naar AK Advocaten. Van een hele mond vol naar een korte en bondige naam, maar nog steeds herkenbaar in de regio. Een festijn in De Nobelaer om het 40-jarige jubileum te vieren kon wederom niet ontbreken.

De maatschap bestaat uit Dimitri Kochx, Jolanda Broeders, Judith Vermeeren, Suzanne van Reedt Dortland en salary partners Jeroen van Kollenburg, Erik van Loon en Renata Königel. Vandaag de dag draait AK Advocaten nog steeds op volle toeren. Tegenwoordig zijn de advocaten naast hun werk ook bezig met talentgedreven werken en de opkomst van AI. Wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen.

Ik ga contact opnemen

Meer over AK Advocaten

Bekijk direct wie we zijn, wat we doen en hoe jij deel kunt uitmaken van ons fantastische team!