Arbeidsrecht advocaat uit Breda

AK Advocaten heeft ruim 40 jaar ervaring en adviseert werkgevers en werknemers over alle juridische uitdagingen die zij tegenkomen. De arbeidsrecht advocaten uit Breda begrijpen het speelveld van ondernemers en zijn in staat om heldere adviezen te geven. De arbeidsrecht advocaten verdiepen zich in uw belangen en stemmen de behandeling van een zaak daar op af. Dit doen zij op pragmatische en begrijpelijke wijze.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zo gaan de arbeidsrecht advocaten te werk

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn niet alleen conflictoplossers, maar ook een proactieve sparringpartner in de dagelijkse gang van zaken. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak gefocust op praktische oplossingen. Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van een zaak daar op af. Of je nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten stellen jouw belangen altijd voorop.

ak arbeidsrecht werkgevers

Werkgevers

Bij AK Advocaten begrijpen we het speelveld van ondernemers en hebben we jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit stelt ons in staat om heldere en eerlijke adviezen te geven aan werkgevers. Van omvangrijke zaken zoals een reorganisatie en collectief ontslag tot een conflict met een werknemer.

Werknemers

Gaat het om een conflict met de werkgever over een ontslag, al dan niet op staande voet, of een geschil over een concurrentiebeding of arbeidsongeschiktheid? Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af. Ontdek wat wij voor jou als werknemer kunnen betekenen.

Dit is wat klanten uit Bredaover ons zeggen

97% van onze klanten beveelt ons aan en is tevreden met het behaalde resultaat.

Luisterend oor en professioneel opgepakt. Duidelijk informatievoorziening en vertrouwd. Meerdere kanten belicht en besproken en samen tot een advies gekomen. gene verborgen agenda, open en eerlijk. Jeroen is zeer prettig in de omgang.

— Milia, Breda

Ik ben op een prettige wijze bijgestaan door Jeroen van Kollenburg in een juridisch geschil met mijn werkgever.

— Wilbert, Breda

Kennismaken met onze arbeidsrecht advocaten uit regio Breda?

Heb je een vraag of wil je jouw situatie graag bespreken met een arbeidsrecht advocaat? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bezoek ons advocatenkantoor

AK Advocaten is gevestigd op een paar minuten rijden van Breda. Ons kantoor is te vinden aan de Bredaseweg in Etten-Leur. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Onze advocaten zijn werkzaam in de regio Etten-Leur, Moerdijk, Oosterhout, Oud-Gastel en Roosendaal.