Arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur

De advocaten van AK Advocaten in Etten-Leur adviseren over alle juridische uitdagingen die werkgevers en werknemers tegenkomen. Doordat we het speelveld van ondernemers begrijpen, zijn we in staat om heldere adviezen te geven aan werkgevers en werknemers. Onze arbeidsrecht advocaten verdiepen zich in uw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zo gaan de arbeidsrecht advocaten te werk

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn niet alleen conflictoplossers, maar ook een proactieve sparringpartner in de dagelijkse gang van zaken. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak gefocust op praktische oplossingen. Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van een zaak daar op af. Of je nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten stellen jouw belangen altijd voorop.

Brede expertise

Onze arbeidsrecht advocaten hebben een brede expertise.

Kennismaken met onze arbeidsrecht advocaten uit Etten-Leur?

Heb je een vraag of wil je jouw situatie graag bespreken met een arbeidsrecht advocaat? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak

ak arbeidsrecht werkgevers

Werkgevers

Bij AK Advocaten begrijpen we het speelveld van ondernemers en hebben we jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit stelt ons in staat om heldere en eerlijke adviezen te geven aan werkgevers. Van omvangrijke zaken zoals een reorganisatie en collectief ontslag tot een conflict met een werknemer.

Werknemers

Gaat het om een conflict met de werkgever over een ontslag, al dan niet op staande voet, of een geschil over een concurrentiebeding of arbeidsongeschiktheid? Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af. Ontdek wat wij voor jou als werknemer kunnen betekenen.

Dit is wat klanten over ons zeggen

97% van onze klanten beveelt ons aan en is tevreden met het behaalde resultaat.

Zeer kundig, professioneel mét oog voor de menselijke maat. Bijzonder prettige ervaring. Snelle afhandeling en contact met Esther.

— Kiek, Etten-Leur

Goed geholpen door Frans. Hij gaf duidelijke uitleg. Aardige ontvangst ook van de mensen van achter de balie. Klasse!

— E.D. Krielen-de Graaf, Zevenbergen

Sportieve samenwerking. Oprecht meedenken om tot de beste oplossing te komen en samen als een sportief team in de wedstrijd zitten.

— Jan, Etten-Leur

Het was ontzettend fijn dat ik direct na afloop van het gesprek waarin mij ontslag was aangezegd bij Frans van Meer langs kon komen. Mijn zaak is snel en deskundig en vooral ook plezierig afgehandeld. Hartelijk dank.

— S. Wigchert, Etten-Leur

Advocatenkantoor in Etten-Leur

AK Advocaten is gevestigd aan de Bredaseweg in Etten-Leur en bestaat al meer dan 40 jaar. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Onze advocaten zijn werkzaam in de regio Breda, Moerdijk, Oosterhout, Oud-Gastel en Roosendaal.