Arbeidsrecht advocaat in omgeving Moerdijk

Ruim 40 jaar ervaring stelt onze arbeidsrecht advocaten in staat om ondernemers en werknemers uit Moerdijk pragmatisch en proactief bij te staan. Wij begrijpen het speelveld van ondernemers, waardoor we heldere en eerlijke adviezen kunnen geven. Jouw belangen staan hierbij voorop. We stemmen de behandeling van de zaak af op jouw belangen.

Maak vrijblijvend een afspraak

ak arbeidsrecht werkgevers

Werkgevers

Bij AK Advocaten begrijpen we het speelveld van ondernemers en hebben we jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit stelt ons in staat om heldere en eerlijke adviezen te geven aan werkgevers. Van omvangrijke zaken zoals een reorganisatie en collectief ontslag tot een conflict met een werknemer.

Werknemers

Gaat het om een conflict met de werkgever over een ontslag, al dan niet op staande voet, of een geschil over een concurrentiebeding of arbeidsongeschiktheid? Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af. Ontdek wat wij voor jou als werknemer kunnen betekenen.

Dit is wat klanten uit regio Moerdijkover ons zeggen

97% van onze klanten beveelt ons aan en is tevreden met het behaalde resultaat.

Luisterend oor en professioneel opgepakt. Duidelijk informatievoorziening en vertrouwd. Meerdere kanten belicht en besproken en samen tot een advies gekomen. gene verborgen agenda, open en eerlijk. Jeroen is zeer prettig in de omgang.

— Milia, Breda

Ik ben op een prettige wijze bijgestaan door Jeroen van Kollenburg in een juridisch geschil met mijn werkgever.

— Wilbert, Breda

Zo gaan de arbeidsrecht advocaten te werk

Onze arbeidsrecht advocaten uit de regio Moerdijk zijn conflictoplossers en een proactieve sparringpartner in de dagelijkse gang van zaken. Hun begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak, gefocust op praktische oplossingen. Zij verdiepen zich in jouw belangen en stemmen de behandeling van een zaak daar op af. Of je nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten stellen jouw belangen altijd voorop.

Kennismaken met onze arbeidsrecht advocaten uit regio Moerdijk?

Heb je een vraag of wil je jouw situatie graag bespreken met een arbeidsrecht advocaat? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bezoek ons advocatenkantoor

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Etten-Leur, een kwartier rijden van Moerdijk. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Onze advocaten zijn werkzaam in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Oud-Gastel en Roosendaal.