Arbeidsrecht advocaat in Roosendaal

De advocaten van AK Advocaten in Roosendaal adviseren over alle juridische uitdagingen die werkgevers en werknemers tegenkomen. Doordat we het speelveld van ondernemers begrijpen, zijn we in staat om heldere adviezen te geven aan werkgevers en werknemers. Onze arbeidsrecht advocaten verdiepen zich in jouw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zo gaan de arbeidsrecht advocaten te werk

Onze arbeidsrecht advocaten uit Roosendaal zijn niet alleen conflictoplossers, maar ook een proactieve sparringpartner in de dagelijkse gang van zaken. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak gefocust op praktische oplossingen. Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van een zaak daar op af. Of je nu werkgever of werknemer bent, onze advocaten stellen jouw belangen altijd voorop.

ak arbeidsrecht werkgevers

Werkgevers

Bij AK Advocaten begrijpen we het speelveld van ondernemers en hebben we jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit stelt ons in staat om heldere en eerlijke adviezen te geven aan werkgevers. Van omvangrijke zaken zoals een reorganisatie en collectief ontslag tot een conflict met een werknemer.

Werknemers

Gaat het om een conflict met de werkgever over een ontslag, al dan niet op staande voet, of een geschil over een concurrentiebeding of arbeidsongeschiktheid? Wij verdiepen ons in jouw belangen en stemmen de behandeling van de zaak daar op af. Ontdek wat wij voor jou als werknemer kunnen betekenen.

Dit is wat klanten uit omgeving Roosendaalover ons zeggen

97% van onze klanten beveelt ons aan en is tevreden met het behaalde resultaat.

Zeer deskundige hulp en advies gekregen! Prettig in de communicatie, kort, duidelijk en recht op het doel af.
Bijzonder fijn als de verwachtingen die je hebt als uitkomst ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Een goede "after sales". Kortom, heb het contact als erg prettig ervaren.

— Stefan, Roosendaal

Betrouwbaar, correct en altijd duidelijk. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Wekt vertrouwen, correcte afhandeling van zaken. Altijd wel een oplossing.

— Gerard, Roosendaal

Kennismaken met onze arbeidsrecht advocaten uit Roosendaal?

Heb je een vraag of wil je jouw situatie graag bespreken met een arbeidsrecht advocaat? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bezoek ons advocatenkantoor

AK Advocaten is één van de grootste advocatenkantoren in West-Brabant. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Etten-Leur, op ongeveer 15 minuten rijden van Roosendaal. Het kantoor is gevestigd aan de Bredaseweg. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Onze advocaten zijn werkzaam in de regio Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Oosterhout en Oud-Gastel.