Inloopspreekuur Familierecht

Staat u aan het begin van een echtscheiding en vraagt u zich af wat mediation inhoudt? Ervaart u problemen bij het verloop van de contactregeling? Zou u graag willen weten of het zinvol is om de alimentatie te laten herzien? Of bestaat er discussie over de verdeling van een erfenis?

De familierechtadvocaten van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten krijgen dagelijks te maken met vele uiteenlopende vragen op het gebied van bijvoorbeeld scheidingen, alimentatie, erfrecht, verdeling van de zorg- en opvoedingstaken over de kinderen, boedelverdelingen en de gevolgen van een scheiding voor het pensioen. Zij ervaren daarbij dat mensen een drempel beleven om hun vragen te stellen en informatie in te winnen, terwijl een antwoord voor de familierechtadvocaten vaak eenvoudig is te geven.

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten houdt daarom iedere vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur een gratis inloopspreekuur voor familierechtzaken. Tijdens het inloopspreekuur zal er steeds een advocaat beschikbaar zijn om uw vragen op het gebied van familierecht of erfrecht vrijblijvend te beantwoorden en informatie te verstrekken. Naast het inloopspreekuur blijft voor u uiteraard de mogelijkheid bestaan om telefonisch contact op te nemen met één van de familierechtadvocaten of op afspraak langs te komen voor een (kennismakings)gesprek.

Neem contact op.

Familierecht