Operatiefouten

In de ziekenhuizen in Nederland worden dagelijks vele operaties uitgevoerd. De artsen en het verplegend personeel zijn hiervoor goed opgeleid. Toch kan een operatie anders verlopen dan je van te voren had verwacht. Er kan een complicatie optreden, maar er kan ook een fout zijn gemaakt tijdens de operatie. Wordt dit tijdens de operatie zelf opgemerkt, dan zal de arts dit na de operatie met jou moeten bespreken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je pas iets merkt als je een tijdje aan het herstellen bent.

Om achteraf vast te stellen of er inderdaad tijdens de operatie iets niet goed is gegaan, is niet makkelijk. Is er inderdaad een fout gemaakt en wie is daarvoor aansprakelijk? En wat is dan eigenlijk de schade die je door deze fout hebt geleden? Wat houdt dit voor jouw toekomst in?

De letselschadeadvocaten van AK kunnen jou helpen bij het beantwoorden van deze vragen. Zijn er bij jou klachten ontstaan na jouw operatie en wil je weten of deze het gevolg zijn van een medische fout? Stuur ons vandaag nog een bericht en wij bellen je terug.